Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon akarom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eszméletlenül szeretem a szexet,és ha alakulóban van egy kapcsolat akkor is azon skandál a fejem hogy milyen jó lenne már lefeküdni,pedig nő vagyok...szerintetek előfordulhat hogy ezt egy pasi nem díjazza?vagy kiábrándul?2009. dec. 2. 13:24
1/13 anonim válasza:
ha már egy jó idejej együtt vagytok, akkor hívd át magadhoz csak úgy de ne legyenek otthon...vagy kérdezd meg, hogy mehetsz-e el hozzájuk...aztán csak pettingeljetek aztán majd megy a többi magától
2/13 A kérdező kommentje:
tudom hogy kell egy férfit rávezetni azzal nincs gond,csak én túl hamar akarom:$
2009. dec. 2. 13:29
3/13 anonim válasza:
találj olyan pasit, aki szintén hamar akarja , de ugyanakkor nem csak azt akarja. Nehéz, de van ilyen habitusú.
4/13 A kérdező kommentje:
és hol van ilyen?
2009. dec. 2. 13:44
5/13 anonim válasza:
itt vagyok :D
a kérdésre térve igazuk van az előttem szólóknak vagy ha már az este csak egy petting van akkor is a pasit megfogod azt megkérded tőle másnap, hogy akar-e többet : )
6/13 kolosszus22 válasza:
JELEN! (két kézzel a magasban):D
22/F
7/13 anonim válasza:
Én fiú vagyok és mindenképp díjjazom az ilyet mert énis ilyen vagyok :D Egyébként nekem is meg fordult már ez a kérdés a fejembe, de szerintem mindenkinek más a véleménye, de szerintem fiúk nagy töbsége díjjazza :D
8/13 anonim válasza:
Az ilyenek mint te miért nem jönnek szembe velem az utcán??? Hacsak nem vagy egy 50 éves perverz XD
9/13 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, lány létemre.
Habár most nincs senkim, de ha lenne kb 1 hét után 'durrbele'. pedig manapság már muszáj várni.. :(
18L
10/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy minden fiú azt mondja, hogy juj, de jó az ilyen csaj, de szerintem az ilyen csajokat nagyon hamar leírják a fiúk. Egy könnyűvérű kis ribi, akit jól megdugtam oszt csá... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem örülnék annak, ha ilyen csajom lenne xD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!