Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a bugyijára élveztem rá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a bugyijára élveztem rá, úgy lehet terhes? Átjuthatnak a spermiumok a bugyin?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 12:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
nezd, nekem mind1. van rá esély. te arra hallgatsz, akire akarsz. de aztán ne őket okold, ha mégis terhes lenne. gondolj már bele, ráélvezel a bugyijára, az átüt, sőt a szélein át is folyhat, nem? vagy ez egy vasbugyi, amin nem megy át semmi???? gondolkozz mar logikusan.
2009. dec. 2. 18:19
 22/29 A kérdező kommentje:
Én inkább Neked adok igazat! Jobb félni,mint megijedni. Szóval miután megtörtént az eset (elélveztem), cserélek inkább másik nadrágot, úgy folytatjuk.
2009. dec. 2. 18:22
 23/29 anonim ***** válasza:
nezd, adok egy jó tanácsot. velünk is történt hasonlo, csak ő éppen h arrébb huzodott, amikor én csupan bugyiban, ő meg boxerben volt. utana eldöntöttük, h pettinghez is hasznalunk gumit. ha véletlenül hozzámérne ott, vagy hasonlo. ti is hasznaljatok gumit. nem árt.
2009. dec. 2. 18:26
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt fogjuk tenni!
2009. dec. 2. 18:31
 25/29 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

Szóval miután megtörtént az eset (elélveztem), cserélek inkább másik nadrágot, úgy folytatjuk. "

Egymassal csereltek, vagy hogy lesz ez a projekt?

2009. dec. 2. 18:48
 26/29 anonim ***** válasza:

Mi ez a pettingszar????? Csak félig nyúlok be a negyedéig, hogy épphogy érezze de már élvezzen, ami után cserélni kell, sőt mosni és fertőtleníteni ?????

Keressetek számotokra kedvező helyet, szeretkezzetek egy jót, de ilyen hülyeséget, hogy egymást piszkáljátok meg hogy azt már nem szabad meg izébizé. Ennek olyan műszaga van. Bűntudattal jár? Hát vetkőzzétek le a félelmeiteket!

Hajrá!!!!! :D

2009. dec. 2. 21:37
 27/29 anonim ***** válasza:
Én is ugy lettem terhes... a spermák be tudnak mászni, mert kisebbek mint a bugyi szálai közti rés, és így átférnek.
2009. dec. 3. 03:19
 28/29 A kérdező kommentje:

21:37

Igazad van :D

2009. dec. 3. 09:47
 29/29 A kérdező kommentje:

03:19

Na erre gondoltam én eredetileg is, ettől paráztam.

2009. dec. 3. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!