Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg vele?

Figyelt kérdés

barátom 19 éves és már 1 éve élün szexuális életet, nem untam meg őt, de ő attól fél, hogy megunom és otthagyom.

mivel már 4 éves vagyunk együtt(gyerekszerelemnek indult) ezért már sokmindenen keresztül mentünk. Ő már többször is kérdezte, hogy leélném-e vele az életem én mondtam neki, hogy erre vágyok, de mégis fél, hogy megunom. Hogyan tudnám vele igazán éreztetni, hogy nem fogom elhagyni?

2009. dec. 2. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Probald meg elmondani neki, hogy ha el akartad volna hagyni, vagy, ha nem lennenek komoly szandekaid vele, megtetted volna mostanig.Mond el neki, hogy mit erzel iranta es ugyanezt ereztesd is vele, mert lehet, hogy nem mutatod ki elegge az erzelmeidet es azert fel.Ha erzi, hogy igazan szereted el fog mulni a felelme.
2009. dec. 2. 12:04
 2/5 A kérdező kommentje:
igen ezeket próbáltam csak én 15 éves vagyok és még annyi idő van még ahhoz a korhoz, hogy igen eldöntsem a házasságot vagy ilyesmi
2009. dec. 2. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Jól értem? 15 éves fejjel egy 11 évessel kezdett anno?
2009. dec. 2. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem neked kellene felned, hogy elhagy, mert megun varni, amig felnott leszel.
2009. dec. 2. 12:17
 5/5 A kérdező kommentje:
jól értetted, csak gyerekszerelemnek indult de ma már nagyon komoly és nagyon szeretem...a barátom az akkori osztálytársam bátyja volt és az osztálytársam szülinapi buliján ismertem meg
2009. dec. 2. 12:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!