Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy munkatársam azt mondja nekem hogy nagyon De viszont mindig azt mondja hogy mikor megyek hozzá aludni meg azt tervezi hogy szilveszterkor együtt leszünk!
Van egy munkatársam aki tőlem 19évvel öregebb!Azt mondja nekem hogy nagyon szeret és azt is hogy én csak szivatom stb én szeretnék tőle tőbbet valószinű hogy ő is csak a munkatársi kapcsolat miatt nem akar hogy beszólógatnak vagy ehez hasonló!
De viszont mindig azt mondja hogy mikor megyek hozzá aludni meg azt tervezi hogy szilveszterkor együtt leszünk!
Lehet hogy csak azt akarja? De akkor miért mondja azt hogy szeret?Én 17éves vagyok ő 36 lehet azért nem akar komolyabban mert kiskoru vagyok?
Amugy szeretném ha olyanok nem irnának aki engem leszól..
Nemhiszem hogy CSAK azt akarja. Akar ő többet IS szerintem. De nem a közönség előtt kell intézni.
Bár ha meg akarjátok őket pukkasztani akkor esetleg. De akkor már nem kettőtök döntése lesz mert mindenki bele fog dumálni. Pedig nem az ő dolguk. Ha szeretnél vele lenni akkor mire vársz?
Szerintem egyszerűen friss husira vágyik. Csak szeretőnek kellesz neki. De ne legyen igazam
22/f
Nem tudom, de 36évesen az embernek már családja van. Nincs neki gyereke, felesége?
És Te nem akarsz családot, gyereket? Lehet neki már más tervei vannak mint amik neked lesznek. Gondold át jól mert lehet, hogy elveszi az energiádat, idődet s meg fogod bánni.
Már ha tényleg nem csak szexelni akar, mert ez a gyere hozzám aludni eléggé ezt sejteti.
Annyit még erről, tudnod kell azt is hogy ha jól tudom az aktuális jogszabályokat bűncselekmény lenne a részéről ha szexelnétek.
tudod azert 36 ev az 36 ev meg van neki a magahoz valo esze.
Kislany te meg nagy ivben keruld el ha jot akarsz magadnak.
Van a vilagon korban hozza illo no.Ha igazi lenne az egesz akkor is nagyon meg kelle gondolni de igy ot csak a korod izgatja hogy fiatal csajt vitt agyba aztan meg na ez is meg volt.Tudja o nagyon jol hogy mit akar.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!