Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gondot jelenthet, ha megkérem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondot jelenthet, ha megkérem a barátomat, hogy most egy kicsit ne csináljuk análisan?

Figyelt kérdés
Eddig mindig nagyon élveztem, de az utóbbi időben nem esik jól, és most szeretném, ha egy kicsit nem csinálnánk így. Viszont ő nagyon szereti, ahogy én is. Csak most nem jó a gyomrom sem, és hát a székeléssel is vannak gondjaim, ezért egy kicsit jó lenne, ha nem csinálnánk. Érezheti úgy, hogy unom őt, vagy hogy valami más áll a háttérben? Nem szeretném, ha most azt hinné, hogy az ő hibája, vagy ilyesmi, egyszerűen most nem kívánom. Fiúk gondot jelentene ez nálatok?
2009. dec. 1. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki őszintén, és ha nem érti meg akkor ott kell hagyni
2009. dec. 1. 20:14
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha szeret kibírja, nekem nem okozna gondot. Nyugodtan mond meg neki, h egy kicsit hanyagoljátok ezt a témát, persze ne így.
2009. dec. 1. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
A túl sok anális szex miatt, a záróizmaid tönkre mehetnek és a végén nem fogod tudni vissza tartani ha kell... Aranyeret is okozhat, úgyhogy nem is csoda ha van valami bajod tőle.
2009. dec. 1. 20:15
 4/10 Andrewka ***** válasza:
100%

Ennyire nem beszélgettek?

Annyit kellene mondani h "Drágám most ne dugd a fenekembe, mert nem kívánom és vannak egészségügyi gondjaim is vele" Aztán ha kérdezi elmondod részletesen mi a baj. Ha szeret megérti ha meg nem akkor ki is rakhatod mert csak azért tart h legyen kit ingyen dugni.

22/f

2009. dec. 1. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

előttem szolonak: ez kicsit durva volt...de jogos.

csak öszintén! ha már szexeltek biztos van bizalom is közetetek. szal semmi para. megfogja érteni =)

2009. dec. 1. 20:19
 6/10 Andrewka ***** válasza:

20:15 vagyok megint. Lehet én vagyok maradi vagy régimódi de mi a barátnőmmel semmi olyat nem csinálunk amihez egyikünknek nincs kedve, vagy nem kívánja stb.

Magától kialakult h meg merem mondani h most valamit nem szeretnék, vagy éppen mire vágyom. Ahogy ő is megmondja h mit kíván és mit nem. Ez magától jött, nem kellett őszinteségi fogadalmat tenni stb. Meg különben is aki kicsit odafigyel a másikra egyből észreveszi ha nem élvezetből csinálja a párja. Nekem meg úgy nem megy. El is megy a kedvem az egésztől.

Ha ez durva akkor sajnálom. De szerintem őszinteség és nyílt véleménynyílvánítás nélkül nincs sok értelme egy kapcsolatnak.

22/f

2009. dec. 1. 20:26
 7/10 Andrewka ***** válasza:

mármint a második 20:15 voltam

22/f

2009. dec. 1. 20:26
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tudom, hogy őszinteség, de én nem tudok beszélni erről az egészről. Hiába próbálom. De most muszáj lesz. Annyira gyakran nem csináljuk, meg nem ettől van, csak néha vannak ilyen időszakaim, amikor a hasam nem az igazi egy hónapig kb.

2009. dec. 1. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Amit az egyik hozzászóló írt, hogy széklettartási gondjaid meg aranyered lesz tőle, az butaság, akármelyik orvos megmondja.

Az emésztési bajokon leginkább egészséges táplálkozással segíthetsz - sok rost, gyümölcsök, teljes kiőrlésű búzából készült péksütemények, ilyesmi.

Ettől eltekintve viszont én is csak azt tudom javasolni, hogy ülj le a sráccal, és beszéljétek meg - nem csak a konkrét helyzet miatt, hanem általánosságban is jobb lehet a szexuális életetek, ha tudtok beszélni arról, hogy kinek mi a jó.

2009. dec. 2. 13:03
 10/10 anonim ***** válasza:

20:15nek:

20:19 vok.

a durvát nem erre értem. hanem hogy "akkor dobja ki".nah ez a durva szitu. de ha télleg erőlteti ezt kell vele tenni.

de amugy meg egyéntől függö ki mennyire hogyan nyilik meg a párjának sex közbe vagy úgy amugy

2009. dec. 2. 16:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!