Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondot jelenthet, ha megkérem a barátomat, hogy most egy kicsit ne csináljuk análisan?
Ennyire nem beszélgettek?
Annyit kellene mondani h "Drágám most ne dugd a fenekembe, mert nem kívánom és vannak egészségügyi gondjaim is vele" Aztán ha kérdezi elmondod részletesen mi a baj. Ha szeret megérti ha meg nem akkor ki is rakhatod mert csak azért tart h legyen kit ingyen dugni.
22/f
előttem szolonak: ez kicsit durva volt...de jogos.
csak öszintén! ha már szexeltek biztos van bizalom is közetetek. szal semmi para. megfogja érteni =)
20:15 vagyok megint. Lehet én vagyok maradi vagy régimódi de mi a barátnőmmel semmi olyat nem csinálunk amihez egyikünknek nincs kedve, vagy nem kívánja stb.
Magától kialakult h meg merem mondani h most valamit nem szeretnék, vagy éppen mire vágyom. Ahogy ő is megmondja h mit kíván és mit nem. Ez magától jött, nem kellett őszinteségi fogadalmat tenni stb. Meg különben is aki kicsit odafigyel a másikra egyből észreveszi ha nem élvezetből csinálja a párja. Nekem meg úgy nem megy. El is megy a kedvem az egésztől.
Ha ez durva akkor sajnálom. De szerintem őszinteség és nyílt véleménynyílvánítás nélkül nincs sok értelme egy kapcsolatnak.
22/f
mármint a második 20:15 voltam
22/f
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy őszinteség, de én nem tudok beszélni erről az egészről. Hiába próbálom. De most muszáj lesz. Annyira gyakran nem csináljuk, meg nem ettől van, csak néha vannak ilyen időszakaim, amikor a hasam nem az igazi egy hónapig kb.
Amit az egyik hozzászóló írt, hogy széklettartási gondjaid meg aranyered lesz tőle, az butaság, akármelyik orvos megmondja.
Az emésztési bajokon leginkább egészséges táplálkozással segíthetsz - sok rost, gyümölcsök, teljes kiőrlésű búzából készült péksütemények, ilyesmi.
Ettől eltekintve viszont én is csak azt tudom javasolni, hogy ülj le a sráccal, és beszéljétek meg - nem csak a konkrét helyzet miatt, hanem általánosságban is jobb lehet a szexuális életetek, ha tudtok beszélni arról, hogy kinek mi a jó.
20:15nek:
20:19 vok.
a durvát nem erre értem. hanem hogy "akkor dobja ki".nah ez a durva szitu. de ha télleg erőlteti ezt kell vele tenni.
de amugy meg egyéntől függö ki mennyire hogyan nyilik meg a párjának sex közbe vagy úgy amugy
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!