Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami komoly baj vagy idovel elmulik?
Figyelt kérdés
Eszrevettem,hogy par napja megjelent egy kb borsoszem nagysagu kis kemenyedes vagy mi a peniszemen.Ezt tapintassal lehet eszrevenni.Nagyon aggaszt,hogy mi lehet es nem szoltam senkinek idaig.2009. dec. 1. 19:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem itt kevés orvosba fogsz belefutni, aki rögtön diagnosztizálni is tudja majd.. Ergo ---> MENJ ORVOSHOZ!
Elég sok minden lehet az oka..
2/4 anonim válasza:
Ez nem múlik el idővel...
Ha "szerencséd" van ez csak nőni fog és még a lányra is átragad akivel voltál....
Vmio fertőzés a nevét már ne mtudom...
Doki és kapsz rá ilyen kenőcsőt
3/4 anonim válasza:
Jól mondták a többiek előttem, irány az orvos, ő fogja tudni megmondani, mi ez pontosan, és mivel lehet kezelni.
4/4 anonim válasza:
Esélyes, hogy egy szemölcs, ami HPV-re utalhat... Minél hamarabb keress fel egy orvost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!