Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves szűzként mekkora a lemaradásom az átlag magyarhoz képest, aki 16-17 éves korában szexel először?
Miért gondolod, hogy egy "átlag magyar" 16-17 évesen szexel először?
Ha ezt az oldalt olvasod, abból nekem úgy tűnik, inkább 13-14 évesen, de talán nem irkál ide az egész ország ifjúsága. Legalábbis remélem.
Amúgy semmiről nem vagy lemaradva. Nem baj az, ha testileg-érzelmileg éretten kezded el a nemi életet. Magadnak nagyon jót teszel vele, másokkal meg ne törődj.
21 évesen nem vagy lemaradva, még teljesen ideális kor a szüzesség elvesztéséhez.
A 13-14 éves az a nem ideális.
A statisztika egy nagy doboz, amibe nem mindenki fér bele.
Rengeteg dolog befolyásolja az egyénenkénti életutakat, benne a nemi élet megkezdését. Az "átlag" 16-17éves kor kijöhet úgy, hogy az egyik 13, a másik 21. Tehát ha akarod, "átlag" lehetsz.
De minek? Mindenki más, más igényekkel, elvárásokkal. Máshogy szeretünk vagy máshogy állunk a testiséghez.
Ahogy látom, itt sok fiatal úgy beszél a szexualitásról, mintha valami anagcsere folyamat, vagy fizikai teljesítmény lenne.
Tanítgatják egymást, hogy "ha ott megnyomsz a másikon egy gombot, akkor annak jó lesz" Közben fogalmuk nincs, mennyivel több a szerelmeskedés a dugásnál.
Tudom, persze a testiséget is tanulni kell, de az nem évekig tartó folyamat. Egy olyan társ mellett tanulni akit lekedből szeretsz, nem összehasonlítható azzal, hogy végignézed a "kínálatot" (esetleg megkérdezed hogy borotválja-e?) és ráböksz egyre.
Ezt persze csak én gondolom így.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!