Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet legjobban felizgatn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet legjobban felizgatni egy 17éves fiút mielőtt még hozzáérnék? Mitől gerjedtek be és miután elkezdtem neki hogy a legjobb

Figyelt kérdés
az jó ha eleinte csak simogatom?fiúk ti mitől órültök meg?lányok is írhatnak
2009. dec. 1. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
riszáld a hátsód, mozogj szexisen, simogasd a nyakát, halántékát..
2009. dec. 1. 18:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem amikor ülök a fotelben a barátnőm pedig kicsit kinyomja a fenekét -ami állati dögös egy feszülős fariban- és háttal elindul felém. A látvány hogy tolatva közeledik és a kerek fenekét a kukimra teszi...Hát az vmi fantasztikus érzés tud lenni :D
2009. dec. 1. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
látod mindenki mástól....amúgy a nyak simogatás puszilgatás bevált dolog azért szerintem! Azt minden fiú szereti.
2009. dec. 1. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
Köpd le, jó messziről!
2009. dec. 1. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy 17 éves fiút nem kell felizgatni.

Ha leülsz mellé az ágyra már úgy áll a farka, mint a cövek, jóesetben...

2009. dec. 1. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell őt külön felizgatni.

De ha mégis szeretnél valami ilyet, akkor vegyél fel olyan ruhát, amiből kivillan ez-az... a fiúkra nagyon hat a látvány. És persze mozogj úgy, hogy ki is villanjon, de azért ne legyen teljesen egyértelmű, hogy szándékos volt.

2009. dec. 1. 20:00
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

arra keresnék még választ hogy ha már meztelenül vagyunk és még nem kezdtünk hozzá na akkor mivel lehet egyre késleltetni a dolgokat hogy amég nem érek hozzá ott addig hol és mit csináljak vele hogy már alig várja hogy lejebb menjek :P

2009. dec. 1. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:

csókolgasd jácc vele... meséld el neki mit fogsz vele csinálni. ha már mesztelenek vagytok kapj elö egy sálat és kösd oda valamihez(lehetöleg az ágyhoz) és ugy kezdj vele játszani,nyalakodni:D 5-10 perc után kérdezz rá hogy neki jó e ez igy hogy fel van kötve félig... ha nem akkor persze enged el:D

esetleg kézfelkötés után egy kis tejszinhab vagy csokiöntet...oda ahol a legérzékenyebb... :D

sok sikert:D

16/L

2009. dec. 1. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Suttogd a fülébe hogy: NAPISZAR.COM!!!
2009. dec. 2. 16:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!