Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor valaki 69es pózban orálisan elégít ki egy lányt, és a lány van felül, akkor a pasinak nem kiábrándító nézni közbe a csaj popólyukát?
Istenem, tényleg vannak ennyire prűd lányok, akik ilyeneken problémáznak!?
Nem, egyáltalán nem az, az is a testhez tartozik, sőt ugyanúgy izgató szexuálisan a látványa!
Ami engem illet én puncinyaláskor a popót is szoktam nyalni!
Méghogy zavar, az zavarna ha nem látnám!
22/F
szerintem nem. az a legkissebb gondja. de ez forditva is ugyan ien fura lenne. ha a pasi van felül...
am meg én pont ezért nem szeretem ezt a pózt.
na meg szerintem nem lehet egyszerre örömet okozni a párodnak plusz élvezni is. én vagy élvezném vagy úgy csinálom hogy ö élvezze. nekem is jobb, neki is:D
Hülye!Először is nem azzal vagyunk elfoglalva, kivéve, ha nem mostad meg kaksi után...Másodszor én még azt is nyalogatnám neked közben...Épp olyan izgató, ha nem izgatóbb, mint a puncinyalás...
Aki undorodik az ilyesmitől, kíméljen meg a felesleges reakcióitól...Aki meg bírja az tudja miről van szó, annak nem kell magyarázkodnom...
Ja és a 69-es pózban ne foglalkozz semmivel, csak élvezd, úgy, hogy a párod is élvezze!Ne görcsölj rajta, hogy mit gondolunk az ánuszodról, nyílván, ha zavarna minket, nem csinálnánk ilyen pózban semmit sem...
Akiket az ilyen dolgok zavarnak, az rohadtul ne szexeljen még, mert messze nincs rá felkészülve!
22/F
Miért kell egyből prűdözni? Azt sem tudjátok ezek szerint, hogy mit jelent. Egyszerű kérdése volt, lehet ettől izgul..hogy nem tetszik a barátjának, vagy valami. Én is nehezen vettem rá magam a 69-re, pont ezért, mert féltem mit szól a barátom. És ettől nem vagyok prűd. Aztán rájöttem,hogy a fenekemre nagyon beindul a párom, 69-től egyenesen megőrül, akkor jöttem,rá,hogy valószínű nem zavarja. Kérdező: ha a fút zavarná, nem csinálná azt veled, ne aggódj. Amúgy a szexben mindig azt kell csinálni, amit mindkét fél szeret/akar, és nem érzi magát kellemetlenül..úgy az igazi. Ha valaki nem favorizálja a 69-et, nem kell csinálni. Ettől még nem lesz prűd.
21/L
18:27nek, mondjuk onnan, hogy veled ellentétben tudok mondatot értelmezni, ami neked kétszer sem sikerült!
Egyébként valószínűleg elég fiatal vagy, ezért nem is magyarázkodok itt neked. Ha minden jól halad pár év múlva talán megérted miről beszélek.
Nem normális dolog, hogy valakit ilyenek zavarjanak, az az ember nem tudja magát még elengedni és nem tudja elfogadni a partnerét, ilyennek még való a szex.
Az utolsó mondatodat, hogy nekem mindegy kit b@szok pedig kikérem magamnak, éretlen kis barátom!
22/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!