Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hangosak vagytok az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hangosak vagytok az ágyban?

Figyelt kérdés
Fiúk, lányok. Milyen reakciót vált ki belőletek ha elmentek szex közben? Hangosak szoktatok lenni vagy próbáljátok türtőztetni magatokat?
2009. dec. 1. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, ha más is van a házban, pl szülők akkor nem. DE ha nincs itthon senki, akkor nem fogjuk vissza magunkat.
2009. dec. 1. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok hangos, pláne nem ha anyu a másik szobába van és aludni szeretne:D Kicsit hangos vagyok akkor ha ittunk. Egyébként nem üvöltök mint a fába szorult féreg, de egy kis nyögés még szexi is lehet.:)
2009. dec. 1. 15:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

mi nem nagyon szoktunk hangoskodni :) mondjuk amikor jön a csúcs akkor egy kis nyögdécselés van mert már nem tudom visszafogni magam, de nagyjából ennyi :)

17/l

2009. dec. 1. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

én csak akkor vagyok hangos, ha nagyon intenzív az élmény, egyébként nem. a partnerem is szokott nyögdécselni, ami elég szokatlan nekem, nem mondom, h nem szexi, de pasitól fura (hangosabb, mint én).

24L

2009. dec. 1. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én általában egész szex közben hangos vagyok,nemcsak á

elélvezéskor,ha nagyon jó akkor meg néha a szám is bekell fogja a párom,hogy ne hallja a fél utca:)).De én ilyen vagyok,nem szeretem magam visszafogni,és nem is akarom,nekem így sokkal jobban esik.

2009. dec. 1. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi sem szoktunk hangoskodni, max néhány nyögés, ami szerintem egy pasitól tök szexi :)
2009. dec. 1. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
halk vagyok akármilyen a környezet.(otthon vannak a szülők/szülei vagy nem) 24/f
2009. dec. 1. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Naná, hogy hangos vagyok :)

24/N

2009. dec. 2. 19:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!