Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Járnátok egy olyan lánnyal akinek nagyon pici a melle, de amúgy arcra, alakra és belső tul. -okra is teljesen rendben van? Nem zavarna a dolog? A lány egy picit ezért elég szégyenlős a cicijére.
köszi a válaszokat :)
a fenekemre arcomra nem vt még panasz eddig.. :D
Igen, sőt én pl csak a kis cicijű lányokat kedvelem. Nekem azok jönnek be.:)
De!!! A külső nem minden a belső rengeteget számít, ha a belső alapján nem illenénk össze akkor nem.
15:58-as hogyan érted, hogy formátlan? Baleset? Betegség?
Kérdésre: Van akinek a túltenyésztett tehéntőgyek jönnek be, de legalább annyian szeretik a kis aranyosakat. Csak mostanában a nagy a felhajtás, hogy csak akkor igazán nő egy nő, ha 2X5kg szilikon is nyomorítja, mert az gazdagítja a plasztikai sebészt. Beállnak a sorba különböző " cel ( vagy nem cel)-ebek is, mondván: megcsináltattam a mellemet.( Bökhetné, ha a papa- mama nem csinálta volna meg!)
és melyik városban is laksz? :D :D
egyébként tényleg, szerintem se nagyon érdekel senkit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!