Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttátok már a párotokat másik személlyel szeretkezni? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
Ha nem, milyen érzés lenne? 21/F.2009. dec. 1. 11:48
2/9 anonim válasza:
3. világháborúhoz hasonlítsd, mintha az jönne el. Már ha szereted a párodat. Egy világ dől össze, egy emberről alkotott képed a semmibe vész. A szerelem pedig 2 mp-en belül válik gyűlöletté.
Szerinted?
3/9 Andrewka válasza:
Másodiknál a pont. nem bírnám elviselni.
22/f
4/9 anonim válasza:
gondolom akkor nem utálnátok meg, ha egy másik csajjal lenne és titeket hívogatna? mert a kérdező csak személyt írt, nemet nem:D
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem örjöngenék, talán mert nem teng túl bennem a birtoklásvágy, talán mert érzéketlen dög vagyok... Mindenesetre v-é-g-e teljesen egyértelműen, mert semmi se lehet ugyanaz, miután egyik agyatlan felrúgta, mert pont elaludt az esze.
6/9 anonim válasza:
mikozbe szopta a haveromat neztem a csajom. de egyuttal arra is figyeltem ahogy a haverom csaja engem cumizik. mindent osszevetve kellemes elmeny volt:) 25f
7/9 anonim válasza:
UTOLSÓNAK:
NEM NŐTT BE A FEJETEK, SZAROS PULYÁK VAGYTOK, KÜLÖNBEN TUDNÁD, HOGY A PÁROD A MINDEN, NEM KELL MÁS.
UNDORÍTÓ.
NEKEM NEM KÉNE OLYAN PASI, AKINEK CSAJA VAN, ÉS ENGEM AKAR DUGNI, AZ VELEM IS EZT TENNÉ. MENJEN A FRANCBA.
9/9 anonim válasza:
még nem láttam, de nem zavarna. illetve akkor lehet zavarna, ha undorító lenne a harmadik.
13:39 - menj, tolj egy kaksit, az majd segít.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!