Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg Tőle?
Szerintem kérdezd meg hogy ha most függetlenül mindentől megtehetné(attól is hogy az-e), akkor hogyan vesztené el szívesen. Utána pedig vegyél te gumit, és szerezz be minden kelléket!
Csináld meg vele ahogy elmondta, ez tök jó lesz neki ha volt,már-ha nem! Közben érezni fogod hogy ez tényleg az első-e, ha meg nem vagy biztos benne és nagyon érdekel akkor kérdezz rá nyugodtan:) (Egyébként amikor én még lányról nem is hallottam a gumit már akkor is ki tudtam bontani...)
Sztem nem szabadna valakit leírnod azért mert szűz.
Én csomó ideig emiatt maradtam szűz mert állandóan igazat mondtam amikor megkérdezték aztán utánna elhúztak még a közelemből is.
Aztán amikor hazudtam akkor végre sikerült :)
00:08 velem is dettó ugyanez történt.
És a mai napig nem értem, hogy valakinek miért nem érték az ha ő veheti el a szüzességet. Ehelyett inkább dobnak.
Szerintem te egy nagyon jó csaj vagy, ha tökéleteset akarsz neki elsőre. Nade a kérdésre a válasz. Ha már együtt vagytok, kérdezz rá nyíltan, de csak finoman és szépen. És ha igen, mond el neki, hogy csak azért, hogy az első tökéletes legyen számára, meghogy megtiszteltetés lenne, ha veled szeretkezne először!
Ha ennek nem örül, akkor semminek sem fog. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!