Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzem meg Tőle?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg Tőle?

Figyelt kérdés
Hogyan kérdezzem meg az újdonsült barátomat, hogy szűz-e még? Persze puhatolózva, vagy viccesen.. Csak azért, mert a volt barátomnál is 100%-ra vettem, h nem az, aztán utolsó pillanatban derült, ki hogy az.... még a kotont sem tudta felbontani.. :p Szóval nem szeretnék több ilyen meglepetést, de konkrétan megkérdezni sem szeretném. Tippek?
2009. nov. 30. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
drágám szeretkeztél már?
2009. nov. 30. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Az a normális dolog, ha egy ellenkező neműt elfogadsz olyannak, amilyen, akkor nem ez fogja meghatározni, hogy szűz-e vagy nem. Ha ez neked akadály, akkor meg sem érdemel téged. Amúgy ha te nagyon tapasztaltnak tartod magad, akkor pont neked kéne segíteni neki, ha összejöttök, ez eszedbe sem jutott?
2009. nov. 30. 22:27
 3/10 A kérdező kommentje:
De éppen ezért, kedves utolsó! Ha az első lesz neki akkor azt szeretném, hogy tökéletes legyen számára! Épp ezért nem akarom letámadni a "Szűz vagy még?!" kérdéssel! Tudom, hogy mennyit jelent az első alkalom, az enyém jól el lett cs.szve, szóval elhiheted. Megtiszteltetés lenne, ha az lenne és velem szeretné elveszteni!!
2009. nov. 30. 22:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Minden megy majd magától, és ha látod, hogy bizonytalan, akkor átveszed az irányítást.
2009. nov. 30. 22:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg hogy ha most függetlenül mindentől megtehetné(attól is hogy az-e), akkor hogyan vesztené el szívesen. Utána pedig vegyél te gumit, és szerezz be minden kelléket!

Csináld meg vele ahogy elmondta, ez tök jó lesz neki ha volt,már-ha nem! Közben érezni fogod hogy ez tényleg az első-e, ha meg nem vagy biztos benne és nagyon érdekel akkor kérdezz rá nyugodtan:) (Egyébként amikor én még lányról nem is hallottam a gumit már akkor is ki tudtam bontani...)

2009. nov. 30. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
sztem kérdezd meg úgy, hogy: te szerelemből vesztetted el a szüzességed?
2009. nov. 30. 23:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Sztem nem szabadna valakit leírnod azért mert szűz.

Én csomó ideig emiatt maradtam szűz mert állandóan igazat mondtam amikor megkérdezték aztán utánna elhúztak még a közelemből is.

Aztán amikor hazudtam akkor végre sikerült :)

2009. dec. 1. 00:08
 8/10 anonim ***** válasza:

00:08 velem is dettó ugyanez történt.

És a mai napig nem értem, hogy valakinek miért nem érték az ha ő veheti el a szüzességet. Ehelyett inkább dobnak.

2009. dec. 1. 09:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem te egy nagyon jó csaj vagy, ha tökéleteset akarsz neki elsőre. Nade a kérdésre a válasz. Ha már együtt vagytok, kérdezz rá nyíltan, de csak finoman és szépen. És ha igen, mond el neki, hogy csak azért, hogy az első tökéletes legyen számára, meghogy megtiszteltetés lenne, ha veled szeretkezne először!

Ha ennek nem örül, akkor semminek sem fog. :D

2009. dec. 2. 00:10
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2009. dec. 2. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!