Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre hogy egyre többen lesznek akik "régimódiak", ami egyáltalán nem baj. Ez igaz lehet?
Ezen belül arra gondolok, hogy egyre több olyan emberről hallok hogy olyan emberrel veszítette el a szüzességét akivel még mindig együtt van és ténylegesen szeretik a párjukat. Ilyen volt régebben az élet, lehet hogy visszafejlődünk? :)
Ezt a kérdést a lehető legjobb értelemben tettem fel :)
Hát nekem pl. pont az ellenkezője tűnt fel...
Nem az olyan emberek lettek többen akik szeretik a partnerüket és régóta vele vannak , hanem a szerelem és a régóta fogalma torzult el az utóbbi időben.
De ez csak az én véleményem 17/f
Én nem tudom, csak esetleg javítom a statisztikád: 19 voltam mikor elvesztettem.. és még mindig együtt vagyunk
21/L
21:32:
Sok boldogságot :)
Sajnos nincs így.Fiatal vagyok,18 éves,és mindenhol az tűnik fel hogy az ilyen 13-14-15 évesek már ezzel-azzal lefekszenek,mert kíváncsiak,mert menő nem szűznek lenni stb,stb..
És én se azzal vagyok,akivel elvesztettem a szüzességem,igaz én nem azért feküdtem le vele hogy menő legyek,hogy nem vagyok szűz,hanem mert szerettem,de vége lett,na midnegy ez már nem tartozik ide :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!