Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogy csináljátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Hogyan elégítitek ki partnereiteket orálisan?? Nekem nem sikerül, mindig kézzel fejezem be.. szeretném meglepni azzal, h szájal is kielégítem!

21 éves vok am..

2009. nov. 30. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem túl nehéz dolog, meg az sem baj, ha a kezedet és a szádat is használod egyszerre. Fogd meg a farkát a tövénél és közben szopogasd a végét. A nyelvedet is használd. Izgató a pasiknak, ha közben a szemükbe nézel.
2009. nov. 30. 20:27
 2/4 Andrewka ***** válasza:

nézz a szemébe és azonos ritmusban mozgasd a kezed és a szád a farkán. Szerintem így menni fog.

De az is lehet h görcsöl a szájbaélvezésen és azért nem megy neki. Kérdezd meg tőle.

2009. nov. 30. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én barátom sem ment el ettől...Ezért azt csinálom, hogy orálozom és közben ugyanabban a ritmusban a kezemet is mozgatom, tehát verem közben neki.

Bocsi, jobban nem tudtam elmondani, remélem érthető:)

2009. nov. 30. 20:42
 4/4 A kérdező kommentje:
igen, érthetőek a válaszok.. köszii
2009. nov. 30. 20:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!