Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a párom a szüleire gondol sex közben? Talán bennem a hiba?
Szép napot!
Régóta olvasom a fórumot azért kérek itt segítséget hátha akad valaki aki járt hasonló cipőben. Problémám a következő van egy nagyszerű párom akit imádok és nagyon szeretem. Problémám a nemi élettel van azon belül ő nála a gond. Tegnap történt meg az eset orálisan kényeztettem csak nem 1, 5rán keresztül és utána ment el. Kérdeztem tőle drágám mi a baj? Erre ő azért nem tudott hamar elmenni, mert közbe a szüleire gondolt, hogy volt náluk névnapot tartani stb. . . Mit ne mondjak elég sokkot kaptam tőle. Sose történt meg ilyen egy barátnőmnél sem. Olyan mint ha én szopás közbe arra gondolnék vajon mit csinálok majd holnap stb. . . Mit tegyek segítsetek? Talán kevés vagyok neki ennyire vagy nála van a gond? Ha igen, hogy segítsek neki abban, hogy kikapcsoljon sex közben teljesen és ellazuljon? Vagy talán kevés vagyok neki? Kaptam már meg tőle, hogy az eddigi pasijai közül nekem a legkisebb a férfiasságom.
Én lány vagyok és nekem is van,hogy nem tudok ellazulni.Nálunk barátom ilyenkor kis kényeztetés után(érzi hogy nem megy nekem de tudja hogy szeretném)megcsókol és a fülembe súgja hogy "engedd el magad" vagy "csak ránk figyelj" vagy bármi ilyesmit és ez nekem használ.El tudok lazulni.
Mellesleg az nem kedves dolog ha a férfiasságodat illeti így, ezt talán mond meg neki.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!