Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában 1 szeretkezés normális esetben meddig tart?
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 19:33
2/11 anonim válasza:
előjátékkal együtt 30 perc a mezei aktus 5 perc
3/11 Andrewka válasza:
maga az aktus 4-5-10-15 perc, előjátékkal együtt 40-60-80 perc. Mikor hogy.
22/f
4/11 anonim válasza:
ez egyénfüggő...ha te elmész 10 perc alatt akkor annyi ha más 35 perc alatt akkor annak annyi. Gyakorlás. gondolom azzal meg nincs gond! :)
5/11 A kérdező kommentje:
hát majd lesz gyakorlás:) majd
2009. nov. 30. 19:56
6/11 anonim válasza:
nem kell elsietni a dolgokat! Annak jó vége nem lesz! sok sikert!
7/11 anonim válasza:
én imádom, amikor fél órán át húzzuk egymás agyát, és felváltva kényeztetjük egymást... multkor fogadtunk hogy ki bírja tovább.. :D ki fog először rátérni a behatolás témára.. szal ki lehet húzni jó hosszúra is.. de mondjuk 1 szexmente hét után az első menet olyan 15 - 20 pec.. aztán a töbi sokkal hosszabb
8/11 anonim válasza:
Én is imádnám, de még szűz vagyok és egy szerencsétlen barom.
20/F
9/11 anonim válasza:
Nálunk 45 perc az akció átlagosan és ugyanennyi az előjáték.Barátom eléggé ráérős típus,persze ez nekem nem baj, megajándékoz 3-4 orgazmussal:D Persze mikor letettünk a gumiról akkor kicsi idő kellett mire megszokta, egy pár hétig olyan 15-20 perc volt maga az aktus.
10/11 anonim válasza:
20F!!!! nem szégyen ha szűz vagy!!!! kine találd már !!!!!!az érettebb lányokat pl. épp az vonza,h tanítható....
majd eljön a te idöd is és megláttod minden szép lesz...(én 19 voltam mikor elvesztettem a barátom pedig 21 évesen vesztette el velem) ÉN NEKI Ö NEKEM NAGYON SZÉP VOLT!!!!!!!
Ugy nincs semmi veszve... hisz annál értékesebb vagy!!!
ANITA21
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!