Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék h nem menjek el gyorsan?
Figyelt kérdés
Amikor a lányban vagyok akk van h hamar elmegyek és hiába állok le h kicsit lenyugodjak már késő mert ott az inger :S mit tehetnék ?2009. nov. 30. 18:54
1/24 anonim válasza:
Csukd be a szemed és képzeld azt, hogy disznóvágáson vagy és épp a kolbászt töltitek:)
2/24 anonim válasza:
Mikor még nincs ott az inger, sűrűn cseréljetek pozitúrát...És lehetőleg lassabban...mármint a pozitúraváltást...Ha ez sem megy verd ki előtte 2x-3x...
3/24 A kérdező kommentje:
ás ha a lány kiveri és várunk egy kicsit és utána csinjuk az jó ?
2009. nov. 30. 18:59
4/24 anonim válasza:
nekem ez vált be még kezdő korban: veresd ki bnőddel utána mondd neki h ne hagyja abba a verést (ha lankadt akkor is verje) és fel fog állni fél percen belül, utána koton, és dugi:D
5/24 anonim válasza:
A várunk egy kicsit alatt kényeztetheted a száddal és a nyelveddel, amíg újra feláll...
6/24 A kérdező kommentje:
Hát de miután elmentem akk még 2-3 percig puha ! sztem mindenkinek!
2009. nov. 30. 19:04
7/24 anonim válasza:
Noss az én párom is egy időben így volt. Ha érzed hogy közel vagy gondolj másra vagy állj meg.Ha megállsz, akkor próbáld őt kényeztetni, simogasd csókold vagy épp az ujjaiddal izgasd.Egy idő után ezzel a módszerrel berőgződik és később nyoma sem lesz a panasznak =)
8/24 A kérdező kommentje:
Am azt hallottam h h ha nem verem sokat akk nem mek el olyan hamar ! ez mennyiben igaz ?
2009. nov. 30. 19:08
9/24 anonim válasza:
Szerintem ez téves. Ugyanis a mostani párom akivel vagyok az sokat csinálja és sokáig birja mig az előző akiről beszéltem noss hát életében nem :D amugy hány éves vagy?
10/24 anonim válasza:
18:59 tudod az egy nem jó megoldás...a lány egy idő után unja, és mire jönne a szex akkorra már nem lesz hozzá kedve...voltam így...másfél évig XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!