Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakosabb a szexben, nekem ez nem tetszik. Mit
tehetnék?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egyszer kissé ittasabb állapotban jött haza a barátom, vagy nem tudom mi baja volt, de a lényeg az, hogy nem akartam az éjjel szexet, de ő addig erőszakoskodott, amíg meg nem történt. Ez nagyon nyomasztott, mert ő sosem volt ilyen. Beszéltem vele, hogy a viselkedése mély nyomot hagyott bennem, és kezdek tőle tartani. Elmondta, hogy nem fog ilyen többé előfordulni, akkor nem volt egészen magánál. Egy kicsit megnyugodtam, egy ideig működött is minden, de most újra előjött belőle az ördög. Ha ellenkezem, ő erőszakoskodik. Egyre durvább, és nekem ez nagyon nem tetszik. Már lassacskán kezdek tőle félni, és ő ezt észre is vette, talán tetszik neki, hogy uralkodhat felettem.
Viszont azt is tudom, hogy szeret, és én is őt. Nem akarok szakítani, ha beszélek vele, az csak egy ideig hat rá. Történt már valakivel ilyesmi? Ti mit tennétek a helyemben?
Előre is köszi.
2009. nov. 30. 17:02
1/6 anonim válasza:
Ha nincs rád tekintettel,akkor nem szeret,legfeljebb csak szívesen van veled.Ez csak egyre durvább lesz.Gondold végig,érdemes-e vele maradnod?
2009. nov. 30. 17:09
2/6 anonim válasza:
Bár velem nem történt ilyen, de ez alapján azt kell mondjam keress mást. Mert ez csak a kezdet, először még csak erőszakos a szexben később majd megüt ha nem tetszik valami és majd mindig rá fogja, hogy ezért vagy azért történt és bocsáss meg, és te majd újra és újra megbocsátasz. És már benne is vagy az ördögi körbe amiből majd nem tudsz kimászni. Ha tényleg nem tudod vele megértetni, hogy ne legyen erőszakos, akkor hagyd ott.
2009. nov. 30. 17:09
3/6 anonim válasza:
Én az erőszak legkisebb jelére otthagynám az aktuális barátom. Ez javulni nem fog, csak ha múlik a szerelem rosszabbodik majd. Ki tudja mikor csattan el az első pofon..
2009. nov. 30. 17:10
4/6 anonim válasza:
egyetértek az eddigiekkel. egész biztos hogy ez a helyzet csak úgy nem fog elkezdeni javulni, ne számíts csodára. mindig lesz valami 'mentsége', 'kifogása' hogy miért csinálta és mindig meg fogja ígérni hogy ez volt az utolsó eset, többé nem fordul elő, te meg mindig megbocsátasz neki mert ööszevissza ígérget meg esküdözik majd hogy mennyire szeret. aztán pedig egyszercsak megint bedurvul és kitudja milyen messzire képes lesz elmenni. ha nem dobod ki, akkor 100% hogy ez fog így történni, bármiben fogadni mernék. szóval szerintem már megvan az éppen elég jó okod rá, hogy szakíts vele, hacsak nem vagy valami mazochista.
2009. nov. 30. 17:25
5/6 anonim válasza:
Együtt éltek? Régóta vagytok együtt? Legyen bátorságod otthagyni őt,mert nem éri meg szenvedned,ne hagyd h kiszolgáltatottá válj, és feleslegesen szenvedj el testi-lelki sérüléseket!sztem is csak idő kérdése mikor csattan az első pofon!
2009. nov. 30. 17:44
6/6 anonim válasza:
Dobd.exem is ezt csinálta,és ha látja hogy hagyod magad másban is uralni akar majd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!