Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miattam nem ment el?
Azt írtad most voltatok együtt először.. akkor miért veszed, olyan evidensnek hogy te nem mész el? Lehet, hogy tényleg izgult.
"de mécs ak orálisan sem skerült.." <-- ezt a mondatodat sajna nem tudom értelmezni
Nem lehet erre a kérdésre kívülállóként egyértelmű választ adni. A párkapcsolatok, azon belül a párzás nem egzakt tudomány.
Sok dolog játszhat szerepet abban ha sikerül, vagy ha nem.
Ami biztos -szerintem- az, hogy a legrosszabb amit tehettek, ha feladjátok, ha nem próbáltok meg javítani ezen.
"A legnagyobb dicsőség nem az, hogy soha nem vallunk kudarcot, hanem hogy minden bukás után képesek vagyunk felemelkedni."
-Nelson Mandela-
Figyi,ne izgulj,nem para.Főleg így elsőre.Én már egy éve vagyok olyan sráccal,aki kiváló az ágyban,legalábis mi élvezzük egymás társaságát,de ejakulálni nem sokxor sikerült bennem. Valószínűleg ez a sok maszturbáció miatt alakult ki nála. Végülis elmegy,csak nem látványosan...
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!