Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha így csináljuk?
Figyelt kérdés
Az baj ha a szex olyan h elmegyek és utána pl 20 percel történik meg az aktus ?!2009. nov. 30. 14:20
1/9 anonim válasza:
mármint hogymész el? kielégít orálisan, vagy kézzel, és azután van az aktus? nemgáz, ha neked így jó.
2/9 anonim válasza:
miért lenne gáz? mindenki úgy csinálja ahogy neki jól esik!
3/9 A kérdező kommentje:
hát h az nem gáz h elmegyek még mielőtt úgy mehetnék el h a lányban?!
2009. nov. 30. 14:37
4/9 Tutujka válasza:
Te nagyon fiatal lehetsz.
Nem értem a kérdésed lényegét, mert amit kivettem belőle, abban semmi nem gáz.
Tehát adott egy helyzet, a csaj kiveri, elélvezel és rá 20 perccel dugtok?
Mi itt a gond?
5/9 A kérdező kommentje:
hát h ez nem gond (gáz) mondjuk egy lány szemében ?
2009. nov. 30. 14:48
6/9 anonim válasza:
először azthittem csajvagy. első hozzászoló vagyok. sztem így, h pasi vagy, ígymár nemolyan jó ezígy sztem. de miért mész el előtte? ennek mi értelme van? a csajban menj el, azúgy sokkal jobb, és több értelme is van.
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom csak az a baj h túl gyorsan elmek! :S De ha tudtok segíteni ebbe az megköszönöm :):S
2009. nov. 30. 14:58
8/9 anonim válasza:
hát akkor a második menetet azt ne közvetlenül az első után tegyétek, tartsatok egykis pihenőt, és utána vágjatok bele, ígymár teis feltöltődsz annyira h nekedis meglegyen az orgazmusod a 2. menetnél.
9/9 A kérdező kommentje:
mert az elsőnél is meglenne csak nem bírom sokáig és hiába állok kicsit meg jön és így elmek :S
2009. nov. 30. 15:15
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!