Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan bátor kommentelő, aki gumi nélkül szexxel ismeretlenekkel?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor kapott-e el bármilyen nemi betegséget?2009. nov. 30. 11:54
1/10 anonim válasza:
lehet azért nem írnak, mert éppen a nemibeteg-gondozóban vannak. Amúgy öngyilkos hajlamra utal.
ne tégy ilyet
2/10 A kérdező kommentje:
Nem csinálok "ilyet", de érdekel mások mennyire merészek-beválallosak
2009. nov. 30. 11:59
3/10 anonim válasza:
ez nem merészség meg bevállalósság hanem felelőtlenség,meg tudatlanság,hogy valaki az egészségét,az életét képes kockára tenni egy kefepartiért
4/10 anonim válasza:
pfff, ne papoljatok már, nyilvánvaló, hogy nem frankó gumi nélkül mindenhova bedugni, szerintem ezt vágja a posztoló is.
a kérdés arra vonatkozott, van-e olyan, aki szokta gumi nélkül nyomni, és volt-e már ennek következménye.
5/10 anonim válasza:
...ja,meg ismeretlenekkel,csak ezt a csekély részletet felejtetted el.
6/10 anonim válasza:
jó, tehát te nem szoktad. írd le még többször. :D
7/10 anonim válasza:
aztak*rva, szerinted az "bátor" meg "bevállalós" aki ezt csinálja?? hát ezt nevezem, mekkora nyomorult emberek léteznek a Földön...hihetetlen de igaz..
csak gratulálni tudok.
8/10 A kérdező kommentje:
Aki nem csinálja, az mi f*sznak kommentel ide - olyan emberre vagyok kiváncsi aki beszedett emiatt egy betegséget - kérem ossza meg velünk a történetét, későbbi következményeket
2009. nov. 30. 13:04
9/10 anonim válasza:
Az egyik haverom rendszeresen gumi nélkül nyomatja az egyéjszakás kalandokat. Eddig nem tudok róla, hogy baja lenne, de szerintem nem normális. Gyereke is születhet simán. Nem kell ahhoz beleélvezni a csajba, elég ha az előválladék eléri a méhet. Én így fogantam meg.
10/10 anonim válasza:
Én el akarok menni prostituálthoz gumi mélkül.
Majd valamikor.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!