Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kinyalt és utána csokoloztunk és olyan punci izevolt a szájának v nemtudom. Mitől?
büdös lennék lent ha ennyire érezni?v másnál is ígyvan? buta kérdés tudom:D:D
17/L
Szerinted mitől volt punci izű a bikád pofája te nagyon okos?? Azért mert kinyalt! Pffff
Ha nem mostad meg a nyalakodás előtt a pinád, akkor azért büdös, de ha igen akkor a jellegzetes punciszagot érezhetted!
Igen teljesen természetes, illat...
Az elsőnek: mekkora egy paraszt vagy, ez a kérdés a kezdőket szokta fogalakoztatni.
A vak egyszer csak megérzi a punciszagot a levegőben...
Na ma becsajozok, gondolja és elindul...
Megy a szag után, keresi a nőket...
Amikor úgy gondolja, hogy megtalálta, honnan jön a punciszag, hangosan felkiált: Sziasztok Lányok!
És benyit a sajtboltba...
Nekem ez jutott eszembe ezzel a témával kapcsolatban, de ne értsen félre senki, a sajtot szeretem...
A puncinak olyan illata van, mintha összeturmixolnál egy darab pálpusztait két gerezd fokhagymával és azt egy hétre kikennéd a fiú szakközép öltözőjébe, és egy erős nyári tornaóra után beszagolnál.
Persze az enyém az rózsaillatú.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!