Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok, akik telszexelte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, akik telszexeltetek már, milyen volt?

Figyelt kérdés
Nem fizetősre gondolok, hanem, hogy két idegen telefonon/skypeon felhívja egymást és telszexel. Milyen volt? Élvezted? Furcsa volt? Érdekelnének tapasztalatok. Ha ne vállalod nyilvánosan, akkor priviben is.
2014. jan. 7. 06:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
eddig még csak a teletexszexet próbáltam
2014. jan. 7. 06:30
 2/12 anonim ***** válasza:
az még mindig maszturbálás.
2014. jan. 7. 06:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg maszturbálás,de sokkal élvezetesebb ,mint egyedül. Nekem nagyon bejön,nagyon élveztem. Bár az igazi még mindig jobb. Próbáld ki. 26/N
2014. jan. 7. 10:29
 4/12 anonim ***** válasza:
hát azért idegennel nem hiszem, hogy menne egy csajnak. Pasinak okés, mert azt hisz amit akar és ha feláll akkor elborul az agy, de egy lányt teljesen be kell indítani, hogy egy idegennel csinálja. Szerintem bárkinek tapasztalata van az csakis az aktuális párjával volt.
2014. jan. 7. 11:09
 5/12 anonim ***** válasza:
mint ha kivernéd.
2014. jan. 7. 13:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem rossz, én múltkor csináltam a barátommal. Neki annyira bejött, hogy azóta mondogatja, milyen jó volt, meg hogy "hallgatózhatott". Amúgy lányként is jobb, mint egyedül maszturbálni, de azért kell hozzá szerintem bizalom a másik ember iránt.

L

2014. jan. 9. 16:16
 7/12 anonim ***** válasza:
28%
Nagyon rossz semmilyen mi abba a jó
2014. febr. 11. 17:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Sztem elég szar...
2014. márc. 7. 17:02
 9/12 anonim válasza:
Nos csak annak ajánlanám aki tényleg kanos.
2014. szept. 13. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Volt mar ugy , hogy a Randomcheten masztiztam, hat Most mit is irjak..Nem volt rossz!
2015. jan. 29. 16:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!