Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy szeretkezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szeretkezés közben csak 2x megyek el? :S

Figyelt kérdés
Hogy lehetne elérni hogy többször is sikerüljön:S:S??
2009. nov. 29. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Istenem, nekem legalább egyszer sikerülne..
2009. nov. 29. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor menj el 435353szer telhetetlen ....
2009. nov. 29. 17:48
 3/9 A kérdező kommentje:
nem baszogatást kértem -.-"
2009. nov. 29. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Ritka tipus van. :)

Nekem még az 1 is ritka :)

2009. nov. 29. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
én meg tíz perc alatt akár 4-5ször
2009. nov. 29. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Keress egy ügyesebb srácot! És ezt nem baszogatásnak szánom. Az előző barátommal nekem is 2 volt, ha volt. Most viszont kb 10, már nem igazán számolgatom...:)
2009. nov. 29. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Pff, itt szerencsétlenkedtek mikor a pasik csak 1szer mennek el hát ez szánalmas jajj 10szer elmentem? menj el annyiszor hogy a végén szívrohamot kapj aztán már csak a korházba fogsz menni
2009. nov. 29. 20:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát előző, ezmár a pasik pechje, legyen vigasz, hogy nekik legalább az esetek 95%ban biztos az oragzmus :D Hidd el, vannak nők akik őket irigylik ezért.

Hát kérdező, szerintem 2 már jónak montható, énis annyiszor szoktam max, de legtöbbször csak egyszer, ha nem számoljuk azt ha már az előjáték alatt van =) Hajtsatok rá arra, mire "bekerül" már tullehetsz egy páron ^^

2009. nov. 29. 21:33
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. dec. 3. 20:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!