Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Gáz" lenne ha boxeren kereszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Gáz" lenne ha boxeren keresztül verném ki neki?

Figyelt kérdés

Jön hétfő délután a barátom és eddig csak simogatás votl és most szeretnék tovább lépni. Viszont még kivenni nem merem neki.. meg azt hallotam h ha száraz kézzel veri ki az rossz?

Hogyis van ez?

2009. nov. 29. 16:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%

szerencsétlen fiú...ha már kivered neki, vedd ki a boxerből...de ha nem mered, akkor ne csináld inkább sehogy.

amúgy nem a legjobb szárazon...

2009. nov. 29. 16:42
 2/16 Tutujka ***** válasza:
78%

Egyértelmű, hogy gáz, ha boxeren keresztül akarod kiverni neki.

Hogy ha kezed száraz, akkor a boxer milyen?

Síkos?

Ne légy buta.

Nyugodtan verd ki kézzel, olcsón lehet venni sikosítót, vagy jó zsíros krémmel kenyd be a kezed, hogy puhuljon a bőr és akkor nem lesz neki kellemetlen.

Ha attól félsz , hogy elkapsz valamit, akkor ne aggódj, bőrön keresztül nem szívódik fel semmi.

2009. nov. 29. 16:42
 3/16 A kérdező kommentje:

nem félek ilyentől.

És a boxer nem nedves de azon jobban tudom huzogatni a kezem és nem akarom h neki kellemetlen legyen..

2009. nov. 29. 16:47
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

jézusom...sokkal kellemetlenebb, ha a boxer anyagot húzogatod, ergo a makkot dörzsölöd vele, mintha rendesen kivernéd neki!

most őszintén, te hány éves vagy?

2009. nov. 29. 16:50
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
És aztán ki is mosod neki? Vagy hogy gondolod? Vedd csak ki. nem harap.
2009. nov. 29. 16:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a bőrt kell rajta húzogatni. Meg is puszilhatod .

Vagy esetleg mond neki mutassa meg hogy szokta magának csinálni és akkor látod hogy kell.

2009. nov. 29. 16:54
 7/16 A kérdező kommentje:

köszi.

lehetek 20 éves tapasztalatnak vagy 13-14 éves tapasztalatlan..

Másrészről nem találom gáznak h nem tudom, nem azért van ez az oldal, hogy megkérdezzük amit nem tudunk?!

2009. nov. 29. 16:54
 8/16 A kérdező kommentje:

köszi.

a baj még az h kicsi az ágyam, és legutóbb egymás mellett feküdtünk és nem fértem hozzá úgy...:S

és amúgy nem a boxert huzogatom hanem a boxeren a kezem..

2009. nov. 29. 16:55
 9/16 Tutujka ***** válasza:
54%

De pontosan azért van.

Csak tudod, van egy határ, ami a tudatlanság, vagy a hülyeség között van.

Bocs nem akarlak cikizni, de azzal te is tisztában lehetsz, hogy puncidat a bugyi jobban dörzsöli, mint ha kézzel simogatnád.

2009. nov. 29. 16:58
 10/16 anonim ***** válasza:
26%
Hát,piciszivem nem ezen kéne gondolkodnod ilyen idősen.. jó én sem vagyok idősebb (1évvel) de akkor is..
2009. nov. 29. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!