Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Gáz" lenne ha boxeren keresztül verném ki neki?
Jön hétfő délután a barátom és eddig csak simogatás votl és most szeretnék tovább lépni. Viszont még kivenni nem merem neki.. meg azt hallotam h ha száraz kézzel veri ki az rossz?
Hogyis van ez?
szerencsétlen fiú...ha már kivered neki, vedd ki a boxerből...de ha nem mered, akkor ne csináld inkább sehogy.
amúgy nem a legjobb szárazon...
Egyértelmű, hogy gáz, ha boxeren keresztül akarod kiverni neki.
Hogy ha kezed száraz, akkor a boxer milyen?
Síkos?
Ne légy buta.
Nyugodtan verd ki kézzel, olcsón lehet venni sikosítót, vagy jó zsíros krémmel kenyd be a kezed, hogy puhuljon a bőr és akkor nem lesz neki kellemetlen.
Ha attól félsz , hogy elkapsz valamit, akkor ne aggódj, bőrön keresztül nem szívódik fel semmi.
nem félek ilyentől.
És a boxer nem nedves de azon jobban tudom huzogatni a kezem és nem akarom h neki kellemetlen legyen..
jézusom...sokkal kellemetlenebb, ha a boxer anyagot húzogatod, ergo a makkot dörzsölöd vele, mintha rendesen kivernéd neki!
most őszintén, te hány éves vagy?
Amúgy a bőrt kell rajta húzogatni. Meg is puszilhatod .
Vagy esetleg mond neki mutassa meg hogy szokta magának csinálni és akkor látod hogy kell.
köszi.
lehetek 20 éves tapasztalatnak vagy 13-14 éves tapasztalatlan..
Másrészről nem találom gáznak h nem tudom, nem azért van ez az oldal, hogy megkérdezzük amit nem tudunk?!
köszi.
a baj még az h kicsi az ágyam, és legutóbb egymás mellett feküdtünk és nem fértem hozzá úgy...:S
és amúgy nem a boxert huzogatom hanem a boxeren a kezem..
De pontosan azért van.
Csak tudod, van egy határ, ami a tudatlanság, vagy a hülyeség között van.
Bocs nem akarlak cikizni, de azzal te is tisztában lehetsz, hogy puncidat a bugyi jobban dörzsöli, mint ha kézzel simogatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!