Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm extrem dologra kér,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm extrem dologra kér, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amikor orálisan kielégit mindig lenyeli most azt találta ki hogy én nyeljem le a saját spermám miután a szájába élvezek ő átköpi a számba , mit tegyek normális ez lehet tőle valami bajom???Megbántani nem akarom mert mindent megtesz értem es szeretem....
2009. nov. 29. 14:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát bajod az nem lesz tőle...A többi meg gusztus kérdése.
2009. nov. 29. 14:37
 2/22 anonim ***** válasza:
35%
Mi is szoktuk!Nincs ebben semmi rossz.
2009. nov. 29. 14:37
 3/22 anonim ***** válasza:
85%
Én lány létemre mondom, hogy ne tedd! :D Mond meg neki, hogy nagyon szereted, boldog vagy vele, a szex is jó blablabla, de ezt ne várja el tőled, mert nem szeretnéd megtenni! Ennyi.
2009. nov. 29. 14:38
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nincs semmi extrém. Ő lenyeli a TIÉD és nem lesz tőle semmi baja, neked miért lenne a sajátodtól?? ÉS az miért normálisabb ha ő nyeli le, annál ha te??

Ha komolyan akarja, és nem irtózol tőle, tedd meg érte. Hid el, semmi bajod nem lesz.

2009. nov. 29. 14:39
 5/22 anonim ***** válasza:
51%
Biztos hogy beokádnék ha átköpne a számba.
2009. nov. 29. 14:42
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
És még a fickók a perverzek, mi? :D
2009. nov. 29. 14:56
 7/22 anonim ***** válasza:
7%
Nekem má ott elakad a történet,hogy a barátnőd lenyeli a spermádat,a többi meg no comment :D Végülis,ha már ilyen hülyék vagytok,hogy ilyeneket esztek,akkor te is ismán lenyelheted,ha má ő is lenyelte :D Atyám!!:D
2009. nov. 29. 14:57
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindent lehet, ha mind a két fél akarja. Ha nem szeretnéd, a barátnődnek meg kell értenie.
2009. nov. 29. 15:01
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Ebben mi az extrém?

Az már extrém ha részegen véresre ver egy cipőtalppal aztán rápisál a mellkasodra nade ez...

Ebben semmi extrém nincs.

2009. nov. 29. 15:03
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

A szex alapszabálya: mindent szabad, amiben MIND A KÉT FÉL örömét leli, ami egyiknek sem taszító.

Ha neked undorító, akkor miért kellene megtenned? Vagy te taalán rákényszerítenéd őt, hogy megtegyen neked olyasmit, amit ő undorítónak talál?

2009. nov. 29. 15:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!