Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmnek nem rég vettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek nem rég vettem el a szüzességét. Az első alkalom óta fáj neki UTÁNA. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szed és 15 éves. Szúró, feszítő fájdalmat érez belül minden aktus után kb fél óráig. Van erre valami magyarázat?
2009. nov. 29. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Apuka majd fogja a fejszét és jól lehasítja azt a darabot a középső fertájadról :D
2009. nov. 29. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Minek szed fogamzásgátlót 15 évesen?..Nah mind1 ez az ő baja, egyébként valószínűleg csak azért fáj neki, mert még nincs hozzá szokva, mikor elvesztettem nekem hónapokig fájt, amikor bele kezdtünk.
2009. nov. 29. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
nem lehetne valami más szót használni ehelyett az elvétel helyett? Nem vettél el tőle semmit. És tőled se vett el semmit az akivel először csináltad.
2009. nov. 29. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
ez egy kifejezés. az emberek így mondják. azért mert neked nem tetszik még nem fogja mindenki másképp mondani...vagy mit gondoltál...a magyarban egyébként sem kell mindent szószerint venni, ha megnézed elég sok hasolnó szófordulat van, ami szó szerint véve hülyeség. kár ezen fennakadni...inkább válaszoltál volna a kérdésre
2010. jan. 26. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
lehet túl kicsi a hüvelye, lehet neked túl hosszú :) Együttérzek a barátnőddel, én is ezt tapasztalom egy-egy komolyabb menet után :) Legyél vele óvatos, akkor jobb lesz :)
2016. márc. 20. 17:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!