Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16F Nagyon szeretnék már egy barátnőt. Hogy kezdjem el a dolgokat?
Húszezredik ilyen kérdés -.-"
Arra nem gondoltál, hogy pl. ronda vagy?
Kedves Kérdező.
Te tetted fel a kérdést. Én nem tehetek róla, hogy 16 évesen egy szerencsétlen balf*sz vagy, aki addig se jutott el, hogy meg merjen szólítani egy csajt, esetleg még össze is jöjjön vele. Szexualitásról gondolom nem is beszélve. És valószínűleg nem azért, mert annyi csaj akar téged, hogy nem tudsz választani. Hanem pl. azért, mert egy meztelen csaj és egy WoW előfizetés közül az utóbbit választanád, nem sportolsz, sz*r a szöveged, nincs stílusod és kisugárzásod.
És remélem lepontozol *.* Majd megvígasztalamom magam azzal, hogy elmegyek a CSAJOMhoz=)
10:11
Igazad van. Nem sportolok már és egy looser vagyok, hogy még nem volt senkim. :P Nyertél. Nos, ezen szeretnék változtatni, ennyi. :P
Ha vannak lány barátaid akkor könnyű...csak elő kell idézni eg ykis szexuális feszültséget, és amelyik jól reagál azzal lehet folytatni :D
például webkamozzatok, és odaülsz alsóban :D vagy csapj rá a seggére, persze lehet hogy ezt gyerekesnek veszik, nem lehet tudni, mellette légy magabiztos de kedves!
13:38
Örülök hogy te egy fokkal értelmesebb vagy mint az aki leoltott. Nem értem hogy miért oly hatalmas probléma hogy én nekem még nem hozta úgy a sors hogy nem volt barátnőm valamint miért alakít ki rólam ilyen ostoba előitéleteket. Mindegy, az olyan motiváló emberek kellenek nekem mint te, ti visztek elöbbre. Egyébként tényleg jóban vagyok az osztálytársaimmal és szeretem őket, valamint ők is engem. Egy két barmott leszámítva... Többször felajánlottak a lányok hogy segítenek nekem találni valakit, de tényleg! :D Javasoltak másik osztálybeli, velem egykorú csajokat, néhánnyal tökre jóban lettünk, de csak barátok maradtunk, bánatomra. Nem adom fel, tudom, hogy lesz egyszer valakim! :)
Velem is ez volt... 1 hónappal a 16. szülinapom elött lett az 1. csajom és nov. elejéne születtem... Én mindig neten próbálkoztam meg ilyenek... Az 1. bnőm netről jött össze, a 2. buliból... sztem menny el discoba haverokkal aztán igyál kicsit és ha van ismerős lány v. aki a haverokkal jött de akár ismeretlen is akk menny oda hozzá aztán beszélgess... 1-2 fele sután könnyebb :D:D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!