Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha orálisan elégit ki is szexnek számit?
Figyelt kérdés
Abból adódik a kérdésem hogy kb.egy hete megállapitóták hogy mind a két petefészkemen van valami bevérzett tüsző amire most kaptam gyógyszert,és várunk mert nem tudják mi ez.Viszont az orvos azt mondta hogy hanyagoljam a nemi életet.Orálisan kielégithet a párom???Vagy inkább ne??????????2009. nov. 28. 21:29
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát inkább hanyagoljuk a dolgot?
2009. nov. 28. 21:38
3/4 anonim válasza:
"orvos azt mondta hogy hanyagoljam a nemi életet." - gyakorlatilag meg is válaszoltad a kérdésed...
4/4 anonim válasza:
Esetleg megkérdezhetted volna, hogy mire gondol: szabad-e közösülni, lehet-e orgazmusod, behatolhat-e valami a hüvelyedbe (pl a párod ujja). A nemi élet elég tág fogalom azért. Orvostól pedig nem ciki megkérdezni. Én 20 hetes terhes vagyok, az elején problémákkal, vérzéssel, és minden egyes orvoslátogatásnál megkérdeztem, hogy PONTOSAN mit szabad, és mit nem. Még azt is, hogy mellingerlést szabad-e (ugyanis méhösszehúzódásokat válthat ki).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!