Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudom rávenni a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom rávenni a barátom, hogy orálisan kielégítsen?

Figyelt kérdés
Már jó ideje együtt vagyok a párommal, én már többször kielégítettem ilyen módszerrel, de úgy látom, ő valami miatt nem mer vagy tart tőle. Nekem kellemetlen volna neki megmondanom, hogy légyszi kinyalnál, mert szeretném. Nem akarok semmit ráerőltetni, ha nem akarja. Én nagyon szeretném, csak nem tudom, hogy vezessem őt rá. Már volt, h arra felé járt, de aztán mégsem történt meg. Lehet, hogy nem tetszik neki az illatom ott lent, vagy fél attól, hogy kellemetlen ízek érik? Hogyan tudhatom meg, hogy mi róla a véleménye, úgy, hogy nem kérdezek rá közvetlenül?
2009. nov. 28. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Néha szagold meg magadnak és, ha kellemetlen szaga van, akkor biztosan ez az oka...De félek, hogy nem ez lesz az elsődleges probléma.

Nem kell mondani semmit feküdj hanyatt és amikor rád akar mászni, a fejét két kézzel kezd el lefele tolni, ha nem érti, egy határozott "ÉS MOST NYALJ!!!" kijelentéssel erősítsd meg szándékodat ez hatásos lesz, biztosan nem fog ellenkezni...Ennyi abból amit fent írtál neked is jár és ezt a barátodnak is tudomásul kell venni!!!

Ha valamire erősen vágysz, akkor mindig a legrövidebb út filozófiáját kell alkalmazni, tehát egyenesen kell tudatni mi az amire szükséged van.Ezt legtöbb esetben csak szóval tudod elérni...Néma gyereknek anyja sem érti szavát! Csináld azt amit írtam, ha nem megy, akkor sincs baj, meg kell kérdezni tőle, hogy miért nem hajlandó erre...Lehet, hogy csak valami hülye haverja elrémítette tőle, de lehet, hogy eszébe sem jutott, hogy neked esetlegesen szükséged lehet az effajta kielégülésre is.

31/F

2009. nov. 28. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok, csak még szerettem volna azt hozzátenni, hogy a szex akkor válik igazán varázslatossá, ha mindketten levetkőzitek a gátlásaitokat és átadjátok magatokat a valódi élvezeteknek...Amikor a szeretkezést nem csupán fizikai szükségletként kezelitek, hanem a testetek egybeolvad és csak egymást érzitek...
2009. nov. 28. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kapcsolatban fontos az, hogy ilyenekről tudjanak kommunikálni a felek. Régen én is inkább összeszorítottam a fogaimat és tűrtem, de rájöttem, hogy ez volt a legnagyobb hülyeség, amit csak tehettem. Én beszélnék valahogy vele. Mondjuk szeretkezés után, amikor elaléltan fekszetek egymás mellett, akkor odasúghatnád neki, hogy legközelebb ő is megpróbálhatná. Nálunk sem ment sokáig az orál, aztán párszor feszegettem a témát. Kiderült, hogy azért, mert még sosem csinálta, és ha rajta múlott volna ő nem is hozza fel a témát. Nem várta el hogy én kielégítsem, ő meg pláne nem elégített ki engem orálisan, viszont én igényeltem volna ezt előjátékként. Miután kétszer-háromszor említettem neki, és mindig nagy NEM-eket hallottam, egy hónappal később oda állt elém, és azt mondta azóta csak ezen kattog az agya, és úgy döntött, hogy miért is ne... :) Azóta már természetes :)
2009. nov. 29. 09:41
 4/5 anonim válasza:
Hát ez nállunk is igy van! Én kielégítem orálisan, de ő engem nem nyal ki. de ő el is várja hogy ezt csináljam neki. viszon mikor én megkérdeztem hogy miért nem hajlandó?. Annyi volt a válasz hogy az előző barátnőjénél nem volt rá szükség. egy cipőben járunk. szerintem kérdezd meg tőlle hogy mitől fél. hátha elmondja.
2009. nov. 29. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt a hülyeséget... csak mert az előző barátnőjénél nem volt rá szükség rögtön azt a következtetést vonja le, hogy nálad sem lesz? Érdekes... Tuti tockon csaptam volna, hogy én nem az exe vagyok! Előző előtti voltam.
2009. nov. 29. 13:32

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!