Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
porszívót utánzó szájjal, bőnyál, és olyan mélyre kapod be amennyire csak tudod! Ennyi
2008. júl. 15. 15:32
Egyszerű közösülés
Vegye szájába partnere péniszét és mozgassa fejét fel és le, „mintha közösülnének”.
Gáttájék
Vegye szájába vagy nyalogassa partnere heregolyóját, fél kézzel markolja meg a péniszét, majd szabad kezének hüvelyk vagy mutatóujjával nyomja a gáttájékot.
Dugó
A szájával lassan felfelé haladva partnere péniszén, kissé fordítsa el a fejét jobbra, majd balra, nyelvével a dugóhúzó mozgását utánozza. Amikor eléri a peremet, azt is nyalogassa körbe alaposan, mielőtt egészen a tetejére érne. Majd ismételje ugyanezeket a mozdulatokat, ezúttal a péniszen lefelé haladva.
Az idézet és a folytatás a [link] linken érhető el.
2008. júl. 15. 15:43
figyi, ezen ne izgulj... nyisd nagyra a szád, figyelj oda, hogy az ajkaid legyenek a szerencsés pénisze és a fogaid között, hogy ne karcolhassák... ennyi... kérjed, hogy irányítson
2008. júl. 15. 16:27
4/9 anonim válasza:
Nyisd ki a szád, képzeld azt, hogy fagyi. Ne harapj bele és a végén nyeld le!
2008. júl. 15. 16:32
Olyan, mint egy jól megírt fogalmazás: van bevezetés, tárgyalás, befejezés.
Először csak játszadozunk, húzzuk a férfit, hogy még intenzívebb legyen az orgazmus, majd belefogunk szépen és a célig meg sem álunk. Ha elegánsak akarunk lenni, és mindent meg akarunk adni természetesen le is nyeljük. Ezután jön a befejezés, amikor már a péniszt nem ingereljük, hiszen úgy, mint a csikló, orgazmus után ez is érzékeny. Csak gyengéden simogatjuk az imádott férfit!
Petranova
2008. júl. 15. 16:55
sztem előtte húzd fel1 kicsit ..csak simizd a környékét , lehelgesd és puszild...majd kezzdd el a jobb majd a bal oldalát jól végig nyalni tövétől a makkig, mint 1 fincsi fagyit.majd ha már nyálas és csúszik én ez után rá szoktam kicsit nyomni a tövére a tenyerem és azt csusztatgatom föl le kicsit(ez annyirA NEM SZOKÁS DE AZ ÉN Kedvesem szereti)majd kicsit pillangózhatsz is a merev nyelveddel a pénisz szárán mozgathatod, mint 1 kis lepke. meg jó érzés az is ha a hideg-meleg érzékelést is kihsználod:P ha kicsit nyálas, nedves a pénisz és ráfújsz picit akk hűset fog érezni, majd lehelj rá és kicsit meleget és közbe simizd ez is jó tud ám lenni:P majd ezek után kezdheted s kezeddel és száddal már monotonabban ingerelni először lassabban majd gyorsabban de közbe is kicsit válthatsz hol erősebben hol gyngébben..és vigyázz a fogaidra!!meg ne csak a péniszt célozd meg 1 pasi sem csak abbol ál közbe simizd a combiját v ahol szereti.meg az én pasimnak az erősiti az orgazmusát ha már közelbe jár kicsit a szabad kezemmel nyomom az alhasát(persze sztem ez nem mindenkinél lehet igy v nem toom)és finoman ,halkan adhhatsz 1kis hagot is h érezze a szerelmed mennyire élvezed h örömet okozhatsz neki:P!!sok szerencsét, szép estét:P
2008. júl. 15. 20:05
HA bevetted a szádba akor a végét finoman a nyelveddel izgasd Imádni fogja!!!
2010. ápr. 18. 20:09
gyere megmutatom nelked aztán tuti jo lesz
2011. febr. 15. 22:53
9/9 anonim válasza:
Én azt szoktam, hogy elöször csak a combját nyalogatom, aztán esetleg a farkát simogatom, utána meg nyalogatni kezdem , aztán meg becsúsztatom a számba és finoman harapdálni kezdem.Az én partnerem ezt imádja:DD
Jó szopást ;)
2013. febr. 16. 11:50