Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más pasival kivánom a sexet! Ez normális? (bövebben lent)
a párommal több mint 2éve vagyunk együtt..Az elmult idöszakban nem tudok vele szeretkezni/sexelni...olyan nincs kedvem hozzá :)De szivesebben megtenném mással..szoval..lényegében partnerváltozásra gondolok,..de csak sex terén..de igy meg olyan mintha megcsalnám és ezt nem akarom,szeretem csak nem tudom mit tegyek.
tanácsokat és válaszolkat elöre is köszönöm..22/L
Ugyenebben a cipőben vagyok... :(
próbálom de már nem izgat fel...
20/f
lehetséges, hogy egy kis frissítésre lenne szükséged, ha nem írtad volna, hogy szereted akkor azt tanácsolnám hagyd ott és pasizz. de így max olyasmi jut eszembe, hogy tegyétek izgalmasabbá a dolgokat: különböző segédeszközök, szerepjáték, fantáziálás, más-más helyek!
sok szerencsét!:-)
Váljatok külön, neki és neked is sokkal jobb lesz, ha már nem lesztek együtt! Ne fecséreld a fickó idejét feleslegesen, ha a szex nem működik akkor semmi sem fog, ez biztos!
22/F
szeretem tiszta szivemböl..de a sex nem olyan már köztünk...értitek??probáltam belevinni extrém és más dolgokat hogy jobb legyen de nem megy,..néha neki se...
2 év számomra hosszu idö nem lenne könnyü az elválás...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!