Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más pasival kivánom a sexet!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más pasival kivánom a sexet! Ez normális? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

a párommal több mint 2éve vagyunk együtt..Az elmult idöszakban nem tudok vele szeretkezni/sexelni...olyan nincs kedvem hozzá :)De szivesebben megtenném mással..szoval..lényegében partnerváltozásra gondolok,..de csak sex terén..de igy meg olyan mintha megcsalnám és ezt nem akarom,szeretem csak nem tudom mit tegyek.

tanácsokat és válaszolkat elöre is köszönöm..22/L

2009. nov. 28. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha miután mással lefekszel a párod szemébe tudsz nézni és azt mondani hogy szereted, akkor sok sikert... 17/f
2009. nov. 28. 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez érdekes. Azt mondod szereted a párodat, és mosolygó szmájlival közlöd, hogy nem kívánod a szexet vele. Szerintem hagyd ezt a fiút, keress másikat. Az nem létezik hogy szereted, ha nem kívánod a szexet vele. 2 év alatt elmúlhat a szerelem, és ez az egyik intő jele. Ráadásul nem is érdekel a dolog ahogy látom, mert vigyorogva közölted. Szóval hajrá, irány egy másik pasi! fiatal vagy még, változtass.
2009. nov. 28. 11:15
 3/9 A kérdező kommentje:
nem arra kértelek titeket hogy kigunyoljatok hanem arra hogy segitsetek...igen szeretem...de nem tudok vele ágyba bujni
2009. nov. 28. 11:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csajszi a 2. miért nem segített? Közölte, hogy ti már nem vagytok egymásnak valók és inkább szállj ki ebből most.
2009. nov. 28. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Ugyenebben a cipőben vagyok... :(

próbálom de már nem izgat fel...

20/f

2009. nov. 28. 11:55
 6/9 anonim válasza:
100%

lehetséges, hogy egy kis frissítésre lenne szükséged, ha nem írtad volna, hogy szereted akkor azt tanácsolnám hagyd ott és pasizz. de így max olyasmi jut eszembe, hogy tegyétek izgalmasabbá a dolgokat: különböző segédeszközök, szerepjáték, fantáziálás, más-más helyek!

sok szerencsét!:-)

2009. nov. 28. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Hú hallod én értem amit mondasz. Ugyanez a helyzet nálunk is csak mi 7 éve vagyunk együtt és 22 vagyok. Nagyon szeretem de a szex már nem olyan mint a régi.
2009. nov. 28. 13:50
 8/9 kolosszus22 ***** válasza:

Váljatok külön, neki és neked is sokkal jobb lesz, ha már nem lesztek együtt! Ne fecséreld a fickó idejét feleslegesen, ha a szex nem működik akkor semmi sem fog, ez biztos!

22/F

2009. nov. 28. 16:59
 9/9 A kérdező kommentje:

szeretem tiszta szivemböl..de a sex nem olyan már köztünk...értitek??probáltam belevinni extrém és más dolgokat hogy jobb legyen de nem megy,..néha neki se...

2 év számomra hosszu idö nem lenne könnyü az elválás...

2009. nov. 28. 21:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!