Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, h vkinek nincs G-pontja? És hogy egyáltalán nem képes semmiféle orgazmusra? És mi történik olyankor, amikor 2-3 év után van először? A barátnőmnek sehogy sincs, nem tudom, mit lehetne tenni. Persze sok mindent pr. Már.
Az első 2 kérdésre: lehetséges... Arra + hogy 2-3 év után... háááát... ha pasit cserélt közben, lehet. :P
Amennyire én tudom egy csomó csaj van, akinek életében soha nincs orgazmusa. Én is futottam már bele olyanba, akivel 1 istennek sem sikerült... pedig szoktam tudni, hogy mit hova... :) Elég frusztráló... Ja és gondolom barátnőd a masztit sem csinálja, mert "jaj az milyen már", így aztán segíteni sem tud, hogy hogy csináld... :S
Szia!
Nem kizárt. Én 4 éve élek kapcsolatban, soha nem érte el, ha masztizok, akkor van. Ő az első férfi az életemben és idősebb is, nem tudom mi a gond, de nem érzek vele semmit. Mármint imádom, meg felizgat, de arra nem képes. :(
Nem tudom mással menne-e, nincs tapasztalatom, lehet ő béna, lehet én, de valami nem oké.
20/ lány
Összesen 3 komoly kapcsolata volt már..de fél elmenni ezzel vhova, így is tart attól, h 'túl sok kellemetlenséget' okoz már így is nekem(de én támogatom!)
Pedig nagyon hosszúak az együttléteink, és szerinte kevés szexben van ennyi érzékiség. Nem tudtok olyat, h vkinek sokáig nem volt, aztán mégis lett? És a sok próbálkozást hozta meg, vagy vmi teljesen új dolog?
Végezzen rendszeresen (naponta 5x) Kegel gyakorlatokat, attól intenzívebb lesz az orgazmusa, és hosszabb is. Tapasztalatból mondom.
32/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!