Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kezdtem el sírni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdtem el sírni?

Figyelt kérdés
Gondjaim vannak a magánéletemben ( barátnők, suli ,otthon ). Aztán amikor a a barátomnál voltam, és hozzákezdtünk a dolgokhoz, nem akartam mégsem, aztán ő kicsit erőszakoskodott. És elkezdtem sírni. Nem bírtam ha hozzámér. Nem akartam. Miért volt ez? Azért mert eszembejutottak a gondjaim, vagy mi lehetett ez? Sosem volt még ilyen, ez nem vall rám, mindig én akartam nagyon. Pszichológus vagy csak semmiség volt az egész? ( egyébként a szexuális életemmel nincs gond, élvezem és jó vele ). Mit csináljak?
2009. nov. 28. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmiség. Ki voltál borulva. Az embernek nem mindíg van kedve hozzá. Baj csak akkor van, ha több a nincs hozá kedvem mint amikor van.
2009. nov. 28. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ha vagytok olyan idősek akkor gondolom úgyis leültetek beszélni róla. Nem gáz az ha kiborul a bili néha, de az a néha az nagyon néha maradjon, és mindenképp beszéljetek róla. Ha olyan a kapcsolatotok, akkor meg kell(ene) hogy értse ő is.
2009. nov. 28. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
A nők mindenért bőgnek állandóan. Semmi komolyért is.
2009. nov. 28. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen, nem baj, feszültség így jött ki.
2009. nov. 28. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kimerültél idegileg.Nekem is volt ilyen,hogy szex közben nem úgy szóltak hozzám,és elkezdtem bőgni,és a szextől is elment a kedvem.Egy kis pihi,meg türelem mindkét fél részéről megoldás lehet.
2009. nov. 28. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen érzékeny vagy, nincs ezzel baj. Ő meg egyszerűen tahó, hogy erőszakoskodik. Sztem ettől tört ki a sírás. Nekem egy durvább mondatától is volt már sírhatnékom.
2009. nov. 28. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!