Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kicsit extrém kérdés lesz: nyalnátok ki a pasitok fenekét?
Figyelt kérdés
Persze ha ez felizgatná őt. Mennyire normális dolog ez? Kukinyalás...golyó...popsi...2009. nov. 28. 01:41
11/16 anonim válasza:
Én nem tartom gáznak :-)
Nyalogattam már a fenekénél is.Nincs olyan része,amit ne nyalakodnék :-D
És a golyókat sem vetem meg :-D
18/L
12/16 anonim válasza:
1-1 vadabb alkalomba belefér persze csak pancsi után! :) Nincs ezzel semmi gond.
13/16 anonim válasza:
12:37-es!
Szerintem meg ez nem férfiasság kérdése, csak arról teszel tanúbizonyságot, hogy nem vagy eléggé felvilágosult ilyen téren. Ugyanis a pasik feneke, ha úgy tetszik végbélnyílása, nagyon is érzékeny erogénzóna.
Ha nem lennél ennyire gátlásos és kipróbálnád a pasidnál, akkor valószínűleg ő is élvezné...Persze ehhez a megfelelő higiénia elengedhetetlen!!!
És a kérdezőnek: igen, néha én is szoktam csinálni a pasimnak és nagyon szokta élvezni!
21/L
14/16 anonim válasza:
énmár beszéltem erről a pasimmal, mert itt folyton ezt olvasom h minden csaj meg pasi odáig van érte, de ő aztmondta h sosem kérne ilyenre, éshogy nemélvezné, mert kényelmetlenül érezné magát, éshogy sokmásféleképpen kilehet őt elégíteni, amit sokkal jobban élvez.
15/16 A kérdező kommentje:
nagyon helyes, szerintem is teljesen normális, nem kell frigidkedni.
2009. nov. 29. 17:51
16/16 anonim válasza:
Szerintem odavissza csodás érzés. Adni és kapni is, nincs ebben semmi kivetnivaló, ha teljesen tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!