Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek a méret a lényeg? Valamint volt már 22 cm -es vagy annál nagyobb farokkal? Nem fájdalmas érzés? 29f
És ezt egy pasi kérdezi? :O
Amúgy őszintén?Nem számít a lényeg,a pasik vannak ezzel oda hogy az övé nagyon nagy a másiké meg kicsi.Ha 1 éjszakára kell valaki,akkor persze nagy legyen,de ha egy életen át,szerelmet és férjet keresek és megtalálom 1 emberben,akkor nem fog érdekelni hogy neki "csak" 16 cm az előtte lévő pasimnak meg 19 volt..Különben sincs a bugyinkba vonalzó hogy lemérjük hogy most kinek mekkora..
És nem volt még akkorával dolgom..
Nem ,de nem is akarnák,már képzeletben is fáj eléggé... elég fájdalmas ha lökve van a méhszáj.Ezt még kisebb szerszámal is át lehet élni nem egy 22 cm-essel.Még belegondolni sem szeretnék...
És ez hülye szöveg h kitágul a hüvely...aki ezt írja az tolja fel magába!
IGEN, ÉS AKINEK 17,9 CENTIS A FARKA, AZ TAKARODJON A BÚSBA, MERT CSAK 18TÓL FÖLFELE JÓ. :S:S:S
bazeg annyira unalmasak már ezek a kérdések...
Hát, én a szüzességemet vesztettem el egy 26 centiméterrel rendelkező fiútól. Életemben nem volt még olyan jó a szex, mint vele, de ezt nem a méretének tudom be, hanem annak, hogy annyira fel tudott izgatni, hogy egyáltalán nem fájt. No meg iszonyatosan szerelmes voltam. De talán nem kell mondanom, hogy nagyon nagyon óvatos és kíméletes volt. Viszont tény, hogy spriccelve élveztem el rögtön az első szexnél. :) Ami nem rossz....
Volt már dolgom 10-12 centivel is, ami nagyon jó volt, és átlagon alul teljesítő 18 centivel is... Abszolút nem méret függő, bár én szeretem, ha kitölt egy pasi. :)
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!