Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fáj az anális szex? Holnap próbáljuk ki először a barátommal és kicsit félek töle.
Hmmm..Próbáltam párszor,fáj,de minél jobban kell tágítani,és tényleg nem egyből berakni az egészet.Nem árt egy kis síkosító se.Nem rossz,én élveztem,persze a párom jobban,leginkább csak miatta maradt meg ez a póz,én nekem azért annyira nem jön be :)
18/L
Nekem elsőre nagyon fájt,mert bolond módon minden előzmény nélkül kezdtünk neki és 1 centire bedugta,azthittem szörnyethalok.Aztán legközelebb már körültekintőbbek voltunk.Ujjazni kell előtte,h táguljon,rengeteg síkosító és türelem.Lassan és fokozatosan csináljátok.Ezzel a technikával én hamar belejöttem.
Hajrá!
/Szmötyi/
ennyire unjátok már a sexet?
szerintem vigyázzatok és ha fáj hagyjátok abba mert te jársz rosszul :(
aki lány, és azt írta, próbálta, és fájt, annak ezúton is szeretnék az idióta barátjához gratulálni.
az alapszabályok:
1) szex előtt mosd ki a hátsódat intim zuhannyal jó alaposan (gyógyszertárban ezerpárszáz forint)
2) csak akkor nyúljatok a popihoz, ha már úgy felizgatott, hogy majdnem elmész
3) használjatok sok síkosítót a hátsódon (-ban) és a srác farkán is bőven. ha nem vagytok biztosak benne, hogy elég-e rakjatok még.
4) először csak simogassa a bejárat környékét, aztán fokozatosan először csak egy ujjat rakjatok be finoman. a lényeg, hogy ha feszülést érzel, kezdj el ellennyomni, mintha ki akarnád tolni, ettől ellazul a záróizom (alapból zárva van ugye).
5) nagyon lassan rakja ba brét a srác, és bármikor feszülést vagy fájdalmat érzel, szólj, hogy húzza kijjebb. közben ugyanúgy nyomjad, mint ahogy az ujjnál leírtam.
6) a síkosítót gyakran kenjétek utána, mert nem tart örökké.
sok sikert, remélem, rákapsz. ;)
3)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!