Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Fáj az anális szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Fáj az anális szex? Holnap próbáljuk ki először a barátommal és kicsit félek töle.

Figyelt kérdés
Mit szoktatok előtte csinálni??
2009. nov. 27. 23:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szia .29f . tanácsolom h előtte legyen normális sex az ellazít valamint ha lehetséges használjatok sikosítót, és azt mondanom sem kell h ne vágja be egyből tövig. megoszló a lányok véleménye. van aki alapból tmegtagadja, van aki kipróbálja de utálja és csak a fiúnak tesz néha szívességet és van olyan lány aki kipróbálja és soha többé nem tud nélküle élni. a lényeg h ne félj mert annál rosszabb. lazulás... sok sikert. remélem élvezni fogod
2009. nov. 27. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Hmmm..Próbáltam párszor,fáj,de minél jobban kell tágítani,és tényleg nem egyből berakni az egészet.Nem árt egy kis síkosító se.Nem rossz,én élveztem,persze a párom jobban,leginkább csak miatta maradt meg ez a póz,én nekem azért annyira nem jön be :)

18/L

2009. nov. 27. 23:46
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Nekem elsőre nagyon fájt,mert bolond módon minden előzmény nélkül kezdtünk neki és 1 centire bedugta,azthittem szörnyethalok.Aztán legközelebb már körültekintőbbek voltunk.Ujjazni kell előtte,h táguljon,rengeteg síkosító és türelem.Lassan és fokozatosan csináljátok.Ezzel a technikával én hamar belejöttem.

Hajrá!

/Szmötyi/

2009. nov. 27. 23:46
 4/8 anonim ***** válasza:
szia.A legfontosabb a fokozatosság.Először használja az ujjait..először eggyet ,aztán kettőt, és ha már ezt élvezed akkor jöhet a többi, de lehet, hogy még ígyis fájni fog, ezért nagyon odakell figyleni és ha mégfáj akkor ne csináljátok.
2009. nov. 27. 23:47
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!:) Ha van még jöhet:)
2009. nov. 27. 23:52
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

ennyire unjátok már a sexet?

szerintem vigyázzatok és ha fáj hagyjátok abba mert te jársz rosszul :(

2009. nov. 28. 01:00
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Ha a fiúd újra kemény tud lenné nem sokra rá miután elment akkor úgy is próbálhatjátok hogy nyugalmi állapotban hatol beléd (persze az ujjal izgatás és síkosító így is kell). Persze így nehezebb a behatolás de sokkal könnyebben tudod magadba fogadni és miután mozgott kicsit és képes rá akkor lassan megkeményedik benned így fokozatosan tudsz hozzászokni. Persze ne felejtsd el izgatni magad hogy te is eltudj menni. Szóval a barátodnak ügyesnek és türelmesnek kell lenni ha így csináljátok és ezt beszéld meg vele. Ha fáj akkor meg pihentessétek kicsit és ha lesz még kedvetek próbálkozni akkor folytassátok. Nem kell hogy egyből elsőre sikerüljön.
2009. nov. 28. 01:26
 8/8 anonim ***** válasza:
40%

aki lány, és azt írta, próbálta, és fájt, annak ezúton is szeretnék az idióta barátjához gratulálni.

az alapszabályok:

1) szex előtt mosd ki a hátsódat intim zuhannyal jó alaposan (gyógyszertárban ezerpárszáz forint)

2) csak akkor nyúljatok a popihoz, ha már úgy felizgatott, hogy majdnem elmész

3) használjatok sok síkosítót a hátsódon (-ban) és a srác farkán is bőven. ha nem vagytok biztosak benne, hogy elég-e rakjatok még.

4) először csak simogassa a bejárat környékét, aztán fokozatosan először csak egy ujjat rakjatok be finoman. a lényeg, hogy ha feszülést érzel, kezdj el ellennyomni, mintha ki akarnád tolni, ettől ellazul a záróizom (alapból zárva van ugye).

5) nagyon lassan rakja ba brét a srác, és bármikor feszülést vagy fájdalmat érzel, szólj, hogy húzza kijjebb. közben ugyanúgy nyomjad, mint ahogy az ujjnál leírtam.

6) a síkosítót gyakran kenjétek utána, mert nem tart örökké.

sok sikert, remélem, rákapsz. ;)

3)

2009. nov. 28. 01:56

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!