Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú lenyelheti a saját ondóját?
Sziasztok
Először is elmondanám a helyzetet:
Az önkielégítés terén már nem vagyok újonc. Szeretek kisérletezni és kipróbálni új dolgokat. Egy ideje, úgy kb. 1 éve izgat egy gondolat. Mikor úgy érzem, hogy jó lenne élvezni egyet ekkor mindig belém bújik egy gondolat, hogy mi lenne, ha lenyelném a saját spermámat? Más fiúét nem nyelném le, és nem is érdekelnek a fiúk, imádom a nőket. Mégis ez kicsit határesetnek érzem. Szóval inkább erkölcsi dillemám van. Amikor eljutok oda, hogy megtegyem mindig meggondolom magam. A tabu valahogy mégis mindig visszarant ettol.
Szóval a kérdésem elsődlegesen fiúkat célozna meg, hogy ti próbáltátok e már, mit gondoltok erről?
A lányoktól is szivesen várok választ a kérdésre. Szerintetek egy fiú megteheti? Ha a barátotok ilyet tenne mit szólnátok hozzá?
Volt már ilyen kérdés, ott azt írták többségében, hogy sokakban felmerült már a gondolat az orgazmushoz közel, de utána ugyebár mindenki kissé aszexuálisabb lesz és egyből undorodni kezdtek a gondolattól.
Morális akadálya nem tudom, hogy mi lehetne, legfeljebb undorító a dolog, én még nem próbáltam, bennem őszintén szólva fel se merült a dolog.
Hello.
Miért ne tehetnéd meg? Lány vagyok,ha megtudnám,hogy a barátom ilyet csinál,kicsit meglepődnék,de amit nem tudok,az nem fáj...
Szerintem csináld,ha akarod,és ha cikinek tartod akkor ne mondd el senkinek:) Senkinek semmi köze,hogy te mit csinálsz otthon sztem...:)
16/L
én sose mertem kipróbálni milyen íze van de egyszer a csajom egy cumizás után lesmárolt a spermás szájával hát nemtom rámtört a "B.zivagyok-e" kérdés ...és sokáig nem is engedtem hogy lecumizzon de azóta nagy ívben lesz@rom...a szopás utáni smárral nincs már gondom simán bevállalom de egy maszti után nem nyalnám le az ujjamról az 1000%
ha annyira kíváncsi vagy h milyen az íze akkor inkább így próbáld ki csaj szopatása után:):):)
semmi se lesz!!
sok benne a vitamin :D de télleg!! :D XD
Mondjuk én erre annyit tudok mondani, hogy a pasik elvárják hogy a csaj lenyelje, de ők a sajátjukat meg nem. hogy őszinte legyek, cumival semmi gondom, de nem tudom megtenni h valaki a számba élvezzen. és sok pasinak nem tetszik hogy a csaj nem nyeli le, közbe meg ők sem birják a sajátjukat.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!