Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire beteges, perverz?
Erről a képről rögtön az jutott eszembe, hogy milyen aberrált, beteg állat csinál ilyen képet magáról, és osztja meg az interneten!?
Hova tart a fejlődő társadalom?
Mindenki ilyen perverz, magamutogató és beteg ember lesz?
Nektek mi a véleményetek? vagy csak én túlzom el?
nemet és kort is írjatok ha megkérhetlek titeket.
hát aki csak a farkát fényképezi, az belefér, hisz az alapján aligha ismerik föl, de a magukat farokkal vagy puncival fényképező emberek már nagyon is betegek.
18f
Sajna manapság nem lepődök meg az ilyeneken...
Nem tudom, ismered-e azt az oldalt, hogy napisz.r ...
Na azon az ilyen jellegű képek mindennaposak...
Egy 20as éveiben járó, nyolc általánost éppen-hogy elvégzett aberált, beteg állat.
21L
Egyáltalán nem tartom aberráltságnak...
Semmi meglepő nincs ezen, nem mindenki szégyenlős. Ennyi...
Mondjuk azt sem mondanám rá, hogy jópofa. Ennél sokkal durvább dolgok vannak a neten, ha egy kicsit körül néz az ember!
Viszont nem fotóznám le a farkam...
napisz..ar(L)
csibefa..sz(L)
netsz.ar(L)
Ez már nem nevetséges, hanem szánalmas és undorító. Nem tudom, milyen érzelmi állapotban lehet az, aki ilyet csinál ÉS felrakja a netre, mert hogy épeszű ember nem, az hót ziher! Ha pl megtudnám a pasimról, hogy ilyet csinált, úgy hagynám ott mint a huzat!
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!