Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pénisz gyűrű káros a péniszre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénisz gyűrű káros a péniszre?

Figyelt kérdés
Havi olyan 5-7szer használva(sex közben) ?? vagy semmiféle mellék hatás nem lehet? esetleg merevedési zavar későbbiekben?
2009. nov. 27. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
A péniszgyűrű megakadályozza hogy friss oxigén dús vér áramoljon a péniszbe és hosszú ideig van fent akkor káros tud lenni. Lehet használni de ésszel és rövid időre. Ajánlom hogy a pontos részletekért nézz utána a neten mert 100% hogy fent vannak a pontos adatok a biztonságos használatáról.
2009. nov. 27. 21:44
 2/9 A kérdező kommentje:
igazából cégnél szereztem be:P ilyen "gumi tömítő":P csak szerintem lehet annak használni:D de én se ilyen 1-2órás használatra gondoltam hanem olyan 10-20perc
2009. nov. 27. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, mint a peldadbol is latszik. Nem jut emiatt eleg ver az agyadba, es ilyeneket kerdezel.

Egy duncgumit mi ertelme van a farkadra huzni kedves kerdezo? Azt hittem legalabb vibracios gyururol van szo...

2009. nov. 27. 22:02
 4/9 A kérdező kommentje:
állítólag késöbb lehet tőle el élvezni és minimálsian növeli az erekciót!
2009. nov. 27. 22:07
 5/9 anonim ***** válasza:

igazából fontosabb lényege az lenne hogy a vénát elszorítsa és még az a kevés vér amit a barlangos testek elengednek se tudjon kifolyni ettől feszesebb,merevebb lesz a szerszám...

de nem egészséges!

2009. nov. 27. 22:44
 6/9 A kérdező kommentje:
okés hát pár alkalomra 1-2percre azért jó leszs:D
2009. nov. 28. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
hát igen,én is rögtön megkívánnám a szexet ha egy gumi tőmítőt találnék a barátom farkán.
2009. dec. 2. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet elmenni szexshop-ba és venni egy farok gyűrűt??????? Gumitömítő te jó ég....
2009. dec. 2. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Te jó ég utolsó. Nekem nem kell, hogy zenéljen, és nálam 40 óta bajok vannak a keménységével. Magam készítettem méretre. Legalább biztosan az én méretem, és nem óccó kisz kínai cucc műanyagból. Akinek semmi baja nincsen az urológus sem ajánlja,de akinek van, az már nem tud nélküle házaséletet élni. A kérdezőnek: A talált holmi,az nem biztos, hogy jó méret, de ha nagy, akkor lehet belőle kivágni, és pl. összevarrni, vagy ragasztani. Ha szűk, akkor sajnos nem nyert, dobd el.
2015. júl. 4. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!