Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok megalázónak, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok megalázónak, vagy örömtelinek tartják lenyelni a spermát?

Figyelt kérdés
Ízlések és pofonok. Nyílván nem mindenki szereti megtenni, valaki förtelmesnek tartja az ízét, valakit meg kifelyezetten izgat a dolog!
2009. nov. 27. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem speciel nem ízlik :)

De én lenyelem és nem tartom megalázónak!Részemről ebből nem csinálok problémát :)

2009. nov. 27. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
már meg is válaszoltad a kérdést.
2009. nov. 27. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Én nem nyelvém le.Nem mintha megalázó lenne,de nem sok értelmét látom.
2009. nov. 27. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én valamilyen szinten megalázónak tartom, d efőként gusztustalannak..
2009. nov. 27. 22:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tartom megalázónak mert szeretem a párom. Ettől függetlenül nem nyelem le!
2009. nov. 27. 22:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem tartom megalázónak,azt viszont igen ha valakinek a szájába élveztem és kiköpi..Én lenyelem,az a páromé,ha ő szájjal elégít ki,neki is jut folyadék,amit ő sem kezd kiköpködni..Azt viszont nem szeretem mikor kimondottan az arcomra akar élvezni és a számat csukjam be,ezt megalázónak tartottam,de ezt meg is beszéltük,és már minden ok,inkább száj,mell,has.. :)

18/L

2009. nov. 28. 00:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyik sem. Én lenyelem, mert tisztább, nem kell köpködni, meg zsepit összekenni vele. Nekem nem megalázó, mert szeretem a páromat és ő élvezi ezt. Viszont örömtelinek azért nem mondanám, mert nincs valami jó íze. De kibírható ennyi.

21/L

2009. nov. 28. 11:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Számomra az a megalázó, ha odanyomja a fejem. De ezt szépen megbeszéltük, nincs vele semmi gond. Sőt, meg is köszönöm neki, ha kibírta anélkül, hogy odanyomjon. :) Nem olyan sok, ami a pasiból kijön, túlélik a csajok, ha lenyelik.

Mellesleg kevesebb alkohol és chips, több zöldség, egészségesebb életmód elviekben erősen képes finomítani az ízén. :D

2009. nov. 28. 12:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyrtelműen örömtelinek találom én lenyelem. Nincsen ebben semmi gusztustalan! Háát az más dolog h a pasi ápolt e vagy sem. Engen kifejezetten izgat ha lenyelem!

19/L

2009. nov. 28. 16:12
 10/10 Xaba89 ***** válasza:
jo gyomorsavra:))=))
2010. nov. 11. 08:54

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!