Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok megalázónak, vagy örömtelinek tartják lenyelni a spermát?
Nekem speciel nem ízlik :)
De én lenyelem és nem tartom megalázónak!Részemről ebből nem csinálok problémát :)
Nem tartom megalázónak,azt viszont igen ha valakinek a szájába élveztem és kiköpi..Én lenyelem,az a páromé,ha ő szájjal elégít ki,neki is jut folyadék,amit ő sem kezd kiköpködni..Azt viszont nem szeretem mikor kimondottan az arcomra akar élvezni és a számat csukjam be,ezt megalázónak tartottam,de ezt meg is beszéltük,és már minden ok,inkább száj,mell,has.. :)
18/L
Egyik sem. Én lenyelem, mert tisztább, nem kell köpködni, meg zsepit összekenni vele. Nekem nem megalázó, mert szeretem a páromat és ő élvezi ezt. Viszont örömtelinek azért nem mondanám, mert nincs valami jó íze. De kibírható ennyi.
21/L
Számomra az a megalázó, ha odanyomja a fejem. De ezt szépen megbeszéltük, nincs vele semmi gond. Sőt, meg is köszönöm neki, ha kibírta anélkül, hogy odanyomjon. :) Nem olyan sok, ami a pasiból kijön, túlélik a csajok, ha lenyelik.
Mellesleg kevesebb alkohol és chips, több zöldség, egészségesebb életmód elviekben erősen képes finomítani az ízén. :D
Egyrtelműen örömtelinek találom én lenyelem. Nincsen ebben semmi gusztustalan! Háát az más dolog h a pasi ápolt e vagy sem. Engen kifejezetten izgat ha lenyelem!
19/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!