Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyférfit nagyon idegesít ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyférfit nagyon idegesít ha a péniszméretétvel viccelünk?

Figyelt kérdés
Szóval kicsinek csúfoljuk, de nyilvánvaló poén, meg azért nem kicsi neki, de vajon tényleg utálja vagy csak úgy tesz? mert sokszor nevet rajta, meg olyankor láthatóan élvezi hogy szúrós tekinteteket vethet ránk...
2009. nov. 27. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
felőlem csúfolhatod, ha amúgy ennek ellenére rendszeresen használod. de csak úgy nem.
2009. nov. 27. 21:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, elég kicsi (10 cm) mégse zavar, ha viccelődnek vele (függetlenül attól, hogy az illető tudja-e avagy nem, hogy mekkora).

Szerintem ez egyénfüggő, manapság eléggé a csapból is a szexizmus folyik, mintha ez lenne minden lényege ezért ha valakinek a péniszét lekicsinylik lehet, hogy úgy érzi, hogy őt, mint embert kicsinylik le vagy én nem is tudom... engem egyáltalán nem tud az ilyesmi felhúzni, pedig mondom, nekem elég kicsi.

2009. nov. 27. 21:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon zavarna...

Nem azért, mert kicsi, inkább a tudat, hogy nem tudok vele megfelelni és még változtatni sem tudok rajta...

Én is el szoktam poénkodni, de gyílkolni tudnék, hogy egyáltalán szóba hozzák, hogy kicsi-e vagy sem.

2009. nov. 27. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nem zavar, bár nekem nagy.
2009. nov. 27. 21:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Személy függő. Valakit nagyon tud zavarni pláne ha ezen gondolkozik hogy neki tényleg megfelelő méretű-e. Ha látszik rajta hogy zavarja akkor azért nyugtasd meg hogy vicc volt és hogy tökéletes a mérete. Mondjuk jobb ha nem is viccelsz vele :D.
2009. nov. 27. 21:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb. annyira zavaró, mint esetetekben, amikor egy nő mellméretével viccelődnek. Vagy még inkább. Szóval én nem javasolnám, elég bunkóság! Komoly érett ember ilyet nem tesz. Tehet bárki is a méreteiről? Meg tudja változtatni? Nem ő tehet róla, hanem a gének stb. Mint ahogy kisebb és nagyobb mellel is vannak szép nők, úgy a férfiak esetében sem (csak) ezen múlik a dolog.
2009. nov. 27. 22:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se tedd,nekem se az a nagyon kicsi (16) de mégis felvenném,legalábbis célzásnak venném,elvégre ha valaki valamivel sokat viccelődik abban valami igazság van:S
2009. nov. 27. 22:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Eszembe nem jutna partneremet ezzel piszkálni, még viccelődésből sem. Pláne, hogy láttam barátomon mennyire aggódik emiatt és meg is kérdezte, hogy minden rendben van-e vele, nekem megfelelő-e, stb. Vannak érzékenyebb lelkületű férfiak, van, akit ez egyáltalán nem zavar. De szerintem inkább kerülni kell az ilyet.
2009. nov. 28. 12:32
 9/11 anonim ***** válasza:
nagyon zavaró...
2009. nov. 29. 16:15
 10/11 Tutujka ***** válasza:

Ezt hasonlíthanám egy olyan érzéshez, mint mikor egy anoraexiásnak azt mondanák, hogy DE KÖVÉR VAGY!

A hatás ugyan az!

2009. nov. 29. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!