Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szerettek elsőnek a szexben?
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 19:54
1/5 anonim válasza:
én a váratlan dolgokat, pl., ha hátulról elkap a pasim és úgy kezdi izgatni a puncim!
3/5 anonim válasza:
Elsőnek? Legyen vad és sznvedélyes, változatos...Es a legjobb az ha váratlan.
4/5 anonim válasza:
LOL!
Egyszer olvastam, hogy volt egy hasonló felmérés. Abban azt kérdezték, hogy miről fantáziálnak a nők. 90%-a arról fantáziált, hogy váratlanul megerőszakolják őket. Persze a valóságtól eltérően, hiszen a pasi vonzó, nem túl durva inkább gyengéd, mindig jó helyre nyúl. Mégis maga a hevesség a kiszámíthatatlanság izgató számukra.
(De persze a kutatás kijelentette, hogy a felmérésben szereplő nők mindegyike egyhangúan azt válaszolta, hogy nem szeretnék, ha valóban megtörténne. Inkább csak fantáziálás sem mint vágy.)
5/5 anonim válasza:
Az én válaszom kicsit eltérő. Én az elején azt szerettem, hogyha lassan történnek a dolgok, mert akkor még nem tudtam magam teljesen elengedni, és ez segített. Így teljesen felizgultam, és utána persze jöhetett a szenvedély dögivel...:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!