Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjazás? De hogyan csináljam? Segítene valaki?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és még szűzz.Már régóta masztizok de csak nemrég próbáltam ujjal is.A helyzet az hogy nem éreztem semmit.Miért?Hogy csináljam hogy jó legyen?2009. nov. 27. 18:04
1/7 anonim válasza:
én megmutatom csak mond meg hol laksz :D
2/7 anonim válasza:
HHÁáááááttt 14 éves és még szűűzz????Hátnaezmajdnemritkaság...GYakorolj!!!
3/7 anonim válasza:
húzogasd ki-be:D mást nem nagyon tudsz csinálni.
4/7 anonim válasza:
nekem pl. nem olyan jó az ujjazás!akkor sem, ha más csinálja!akkor dugd fel, ha orgazmusod van, akkor nagyon jó, de a legjobb, ha használsz vibrit.(nem túl nagyot)
5/7 anonim válasza:
14 éves szűz lánynak vibrátort ajánlani...gratula.
amúgy szerintem ha nem esik jól, akkor ne csináld, magamnak én sem élvezem, de ha a barátom, akkor mennyei érzés:)
6/7 anonim válasza:
Dugd az ujjad 5-8 cm-re, és mozgasd körbe-körbe.Ugyanolyan erősen nyomod az ujjad a hüvelynek minden részéhez. Ha ezt már csináltad egy ideig, akkor kezdd el KICSIT erősebben nyomni az ujjad felfelé, de továbbra is mozgasd körkörösen az ujjad, mint eddig.
Mozgathatod az ujjad lassan, kis körözéssel, vagy erős ki-be húzogatással.
Barátnőm ezt nagyon szereti ha így csinálom neki :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!