Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki ismeri a Gerbeaud (Zserbó)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ismeri a Gerbeaud (Zserbó) nevű helyet mondja már el légyszíves pár szóban. Hogy működnek ott a dolgok. Milyen jeleket szoktak ott használni ilyesmik?

Figyelt kérdés
Ugye most arról a helyről van szó ahova fiatal srácok és idősebb tehetős hölgyek járnak ahol a hölgyek némi pénzösszeg segítségével ráveszik a fiatal fiúkat egy kis szexuális együttlétre:D
2009. nov. 27. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Mennyire idős nők?
2009. nov. 27. 12:25
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Te most a Vörösmarty téren lévő cukrászdára gondolsz?

Én nem is tudtam hogy az a hímringyók "találkahelye" lett. Hová lett ez a világ?

2009. nov. 27. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

12:46 - pedig elvileg pont a századelőn volt az, most már nem az, csak urban legend, szóval ilyen szempontból javult a világ. :)

Sokfelé hallani, hogy a pincérek egész nap azt számolják, hogy hány kis pattanásos huszonéves hülyegyerek pakolássza fordítva a kávéskanalát a csészébe és várják, mikor jön a milf. :D

2009. nov. 27. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Ezt a fas zságot...:D elég idióta akinek ez mnagfordul a fejében
2009. nov. 27. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Hát, úgy 5 éve az akkor 15 éves iskolatársamra ráakadt egy nagymami, de nem tudom, mit csinált másképp mint a többiek. De az tény, hogy régen volt főleg húspiac, most már nem igazán. Most már csak egy undorítóan drága cukrászda átlag alatti ízekkel.
2009. nov. 27. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom h működik, de nem ilyen szinten mint Te elképzeled,h prostitúció folyik,max annyi h a mama bepróbálkozik ha tényleg bejössz neki,de haver én voltam már ott vagyis sétáltam arra, azokat a mamákat én 100 millióért se lennék képes megdugni, mert egyszerűen nem állna fel, aki meg jobban néz ki az meg nem fog fizetni, vannak szexpartner keresők stb.
2009. nov. 27. 13:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor hülyeség az egész:D Okés:D Amúgy én se ilyen 100éves nagymamikra gondoltam nyugi:D
2009. nov. 28. 00:24
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
Amit hallottál Gerbaud nevű helyről az mind igaz. Általában unatkozó üzletasszonyok vagy politikus feleségek, özvegyek járnak oda, és ülnek ott naphosszat. Az olyan srácok, akik bírják gyomorral (most jön a használati utasítás) egyszerűen csak leülnek, rendelnek egy kávét, elkezdik elolvasni a napi sajtó valamelyik példányát, mire a végére érnek, körülbelül 95% esély van arra, hogy vagy egy névjegykártyát vagy egy nevet és egy telefonszámot kap a kifizetett cehhje mellé, innentől az illető dönti el, hogy mit tesz, illetve hogyan tovább. Üzenhet a névjegy vagy a cetli hátoldalán válaszolva vagy akár kérhet komplett helyet, időpontot is. De ez már részletkérdés. (Személyes tapasztalat). Ez már 20 éve bevett szokás a Gerbaud cukrászdában.
2009. nov. 28. 19:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!