Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lány vok. Körülmetélt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vok. Körülmetélt a párom. Sajna nehezen megy el, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem azért mert zsidó,hanem gyerekkori betegség miatt.Kézi munkával nemsokat érek,és még ha orálisan is csinálom,akkor is elég nehezen megy el.Van úgy h én érzem magam szarul ez miatt,azt hiszem én csinálok vmit rosszul.Aztmondja ha magát elégíti ki,5perc és elmegy,viszont ha sexelünk,v csak orális a dolog akkor nehezen megy el.Ezt nemértem.Ezt tudjátok miért van?Mit csináljak?
2009. nov. 27. 01:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

lehet túlsokat masztizott. az szokott ilyen gondot okozni.

főleg ha magának már 5 perc alatt elmegy...

2009. nov. 27. 01:28
 2/12 A kérdező kommentje:
neem,azért nem xD nem úgy értettem hogy a sex előtt masztizott xD
2009. nov. 27. 01:29
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Akkor ő menjen egy olyan nőhöz aki azért panaszkodik hogy nem tud elélvezni mert a z ura hamar elsül. Te meg gyere hozzám. Nekem nincs ilyen gondom.
2009. nov. 27. 01:45
 4/12 A kérdező kommentje:
istenem,nemhiszem el hogy egy komoly hozzászólást sem kapok..
2009. nov. 27. 02:11
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

nemúgy értettem h szex előtt masztizott.

hanem élete során túlsokat, túlgyakran masztizott. és a saját technikájához szokott, meg ahhoz h ő veri ki magának.

ez lányokra is jellemzó szokott lenni, akik pl zuhanyrózsával amsztiznak egyfolytában, néha a pasijuk az isrtennek sem tudja kézzel kieléígteni őket.

2009. nov. 27. 02:29
 6/12 Salx Narval ***** válasza:
100%
Mi ezzel a probléma,nem értek rá?
2009. nov. 27. 02:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorolj kicsit...

Amikor orálisan csinálod, próbáld mind mélyebben bevenni, amíg el nem jutsz odáig, hogy tövig bekapod.

Kézzel csinálod, akkor meg kérd meg, mutassa meg, ő hogyan szokta ...

Majd belejössz, ne aggódj.

2009. nov. 27. 05:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem te nem csinálsz jól valamit, ez nem a körülmetélés miatt van, én szeretőm is az, de nem mondhatnám hogy nehezen menne el :D
2009. nov. 27. 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Menjen el sex közben!

Vizuális ingerkeltés sokszorozza az ingert!

Sexeljetek úgy, hogy lásson mindent! Pucsíts be neki! Told ki a fenekedet. Had lásson mindent.

Szemből tedd szét a lábad, szintén had lásson mindent!

2009. nov. 27. 11:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem picit -tudat alatt- szorong. Velem is volt ilyen, de én sehogyse tudtam elmenni. Egy kevéske alkohol segíthet. Jah és szex közben nyugodtan ereszd ki a hangokat a szádon, nyögj nagyokat, mert az izgató.
2009. nov. 27. 11:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!