Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Összejöttem a munkatársam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem a munkatársam húgával, elég necces a dolog mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Egy bulin összejöttem a váltóm húgával,jóban vagyok a sráccal de tartok a reakciójától,mi lenne ha megtudná.A húga 21 éves,én 30 vagyok azért ez szerintem sok,de így alakult.Se melóhelyi gubancot nem szeretnék emiatt,se azt hogy ők testvérharcoljanak.Néhányan tudják melóhelyen,de nem mindenki.Amikor a váltóm dolgozik tudunk találkozni.Én persze nem mehetek hozzájuk mert ha a bratyója megtudja haddelhadd lenne(szerintem).Ő se nagyon tud hozzám jönni részint távolabb is lakunk egymástól,részint a tesója azért kérdezgetné ha gyakran marad ki otthonról és tuti szeretné ha bemutatná a barátját(amit megértek,ha lenne húgom én is félteném).Szeretem a lányt,amennyit tudunk együtt is vagyunk,bár inkább nappal,elég bosszantó bár nem tart régóta a dolog.Később ez csak rosszabb lesz.Nem tudom mit tegyek,nem hiszem hogy a srác örülne hogy a húga velem van ha megtudná...
2009. nov. 26. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod,hogy nem örülne?Nem kedvel Téged?
2009. nov. 26. 23:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Kedvelni kedvel csak nem hiszem hogy tetszene neki a 21-30 páros...Az eddigi barátai a lánynak még tanultak ilyesmi én meg ugye na..Amúgy a váltómat annyira nem is ismerem mert ugye ha én dolgozok ő szabad és fordítva.3 év alatt sörözni nem mentünk el együtt.
2009. nov. 27. 00:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 9 év korkülönbség nem gáz.Ha tényleg szereted azt a leányt,akkor ne bujkáljatok hanem vállaljátok fel a kapcsolatotokat,az sokkal rosszabb lesz,ha mástól tudja meg a bátyus.
2009. nov. 27. 00:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Mástól nem fogja megtudni ettől nem tartok.Valahogy nem tudok eléállni és megmondani neki a dolgot.A húga is így van ezzel,szóval nem lehet alaptalan a dolog.Ő csak ismeri a bátyját.
2009. nov. 27. 00:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A hugi független, felnőtt ember. Mégis jó lenne, ha ő mondaná el a dolgot, esetleg úgy, hogy a hétvégén meghív téged és együtt vagytok náluk. A bátyja inkább (szerintem) azért morcogna, hogy sokáig titokban tartottátok előtte...
2009. nov. 27. 09:41
 6/11 Dymo ***** válasza:
Sunázzad sztem!!!
2009. nov. 27. 10:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha a munkahelyen tudják, akkor meg fogja tudni előbb, vagy utóbb. Egy melóhelyen nincsenek titkok, tapasztalat.
2009. nov. 27. 16:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak : Rossz tapasztalat,én is megéltem ilyet mikor kolléganőm dugtam,de ott neki járt el a szája.Ez annyiban más hogy ezeket az embereket ismerem,nem aggódok ezen.Hidd el megvan rá az okom,ez nem derül ki véletlen.
2009. nov. 27. 23:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Na várjunk egy kicsit! Ez a kérdés olyan, mintha tizenegynéhány éves írta volna, aki fél hogy mi történik ha megtudják ki is a barátnője. :)

Figyelj! Egyrészt akármennyire is a testvére a munkatársad, a testvérnek semmi köze hozzá, hogy ő kivel jár. Jól néznénk ki, ha hugom kapcsolatai rajtam múlnának.

Másrészt te is felnőtt ember vagy, meg ő is. Sőt, még csak nem is 18, ami határeset lenne, hiszen már negyedik éve felnőtt. Nehogy mér a testvére irányítsa a magánéletét! Ha a csaj 15 lenne, megérteném, hogy betegre aggódod magad 9 év miatt, de így? Vagy netalántán valami Rambo állat a testvére, hogy félni kellene tőle? Ha nem tetszik neki, az már az ő baja. Jobb helyeken nem szoktak a testvértől engedélyt kérni járás előtt.

2009. dec. 30. 07:36
 10/11 anonim ***** válasza:
A választ kihagytam: hogy mit tennék? Nyíltan felvállalnám hogy járunk.
2009. dec. 30. 07:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!