Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után engedtétek meg neki?
Arra lennék kíváncsi, hogy lányok, mennyi idő után engedtétek meg a fiútoknak, hogy benyúljon a gatyátokba (megujjazzon, vagy csak simán simogasson bugyiba benyúlva)? Légyszi kort is írjatok.
Köszi
Nekem 1,5 hónap volt, míg először oda nyúlt. Aztán szépen lassan továbbmentünk.
De először 3 hónap után feküdtem le Vele.
Megengedni? Miért? Az egy szar dolog amit el kell viselniük?
Csak természetesen. Nem kell egy kiéhezett vadállat módján viselkedni. Ahogy alakul. Volt olyan is, hogy első randin, volt hogy később.
De ha a lány nem élvezi és engedélyre vársz, az már rég rossz.
Én igazából nem emlékszem pontosan, hogy mennyi idő után nyúlt be a bugyimba. Mivel még szűz voltam, ezért nem igazán engedtem sokat. Max 1-1,5 hónap körül lehetett, mikor először engedtem. Majd 2 hónap elteltével feküdtem le vele. ( 2 és fél éve vagyunk együtt!)
20/L
Páromnál ezt az ujjazó, bugyiba benyúlós részt kihagytam.
1 heti "hivatalos" párkapcsolattá válás után egyszerűen lerántottam róla a bugyit és kinyaltam. Az előtt nem is volt semmi tipi tapi. Szűz volt még.
Cefettül élvezte az első orálját ;)
Azóta is együtt vagyunk és élünk boldogan. :D
f/29
Köszönöm a válaszokat. Igazából még csak 15 évesek vagyunk, 2 hónapja vagyunk együtt, ő már rengetegszer kényeztetett engem mind orálisan, mint csak kézzel, de kérdeztem, hogy mostmár jöhetek-e én és erre mondta, hogy még nem készült fel rá vagy vmi ilyesmi, és ilyen már többször is volt. Azt mondta közel állok hozzá, de még egy picit várjak.
Szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!