Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szőrteleníteni szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrteleníteni szeretnék odalent, mivel a legcélszerűbb?

Figyelt kérdés
Gondolok pl ilyenre,hogy krém,borotva,gyantázás stb. Nektek melyik vált be? melyiket ajánlnátok? L/17
2009. nov. 26. 22:19
 1/10 anonim válasza:

én borotválni szoktam

de próbáldki

melyik nem fáj anyira

a gyanta gondolom azért húzós:D

de borotva hab ilyen aloe verás az jó és utána bekenheted valamilyen hűsitő krémmel

hogy milyennnel azt ne kérdezd én nem használokXD

2009. nov. 26. 22:30
 2/10 anonim válasza:
20/f
2009. nov. 26. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:

szió.én fiu vagyok de már mind1iket próbáltam.

Ha birod a fájdalmat akkor a gyanta a legjobb választás mert sokkal több ideig birja mint a többi és nem szúr utána,viszont magadnak elég sz*r csinálnod.A krém kb olyan mint a borotválás,mármint a hatás;kivéve hogy a krém után nem lehet pattanásos a bőröd és nem vághatod meg magad.remélem hogy segitettem

2009. nov. 26. 22:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Én mindegyiket kipróbáltam(érzékeny bőrű vagyok,ott is),és nekem a borotválás jött be a legjobban. 23/L
2009. nov. 26. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia,én is nagyon sokáig borotváltam,de már nagyon idegesített mert nagyon hamar nőtt,szúrt,nekem meg inkább az a jó ha csak ritkábban kell leszedni,még ha fájdalommal is jár.Én epilátorral szedem le magamnak a bikinvonalamat,majd bennebb is amíg még elbírom a fájdalmat,amit meg nem azt leborotválom.De nekem jobb így,mert pár hétig nincs semmi gond vele.
2009. nov. 26. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Motoros fűkasza :)

------------------

HUSTLE!

LOYALTY!

RESPECT!

2009. nov. 26. 23:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is próbáltam epilátorral is, de az elég erősen tép. Majd kipróbáltam a Tweeze-t. Ezt addig használom, amíg nem fáj, majd a többi részen leborotválom. :)

20/L

2009. nov. 27. 10:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Pörzsölővel!:D
2009. nov. 27. 11:02
 9/10 anonim ***** válasza:

ha 17 evesen eloszor-valaszd a funyirot.

WELCOME TO THE JUNGLE

2009. nov. 27. 11:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Úgy érzem, újat fogok mondani. Léteik egy villanó fényes kezelés. Ezt lényegében a test bármely pontján megcsinálják neked. A lényege, hogy egy erős fényvillanással megperzselik a szőrhagymát és ezzel egy idő után elérik, hogy "kipusztuljon". Elkérik az árát elég rendesen, nagyjából 1 év alatt megoldja a problémádat. Borotválni szabad csak közben (de ezt úgy is elmondják) és egy életre szól.

A pontos menetét/technikáját nem tudom (lehet hülyeséget mondtam a szőrhagymával :D), de én is ezt használom.

2009. nov. 27. 14:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!