Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrteleníteni szeretnék odalent, mivel a legcélszerűbb?
én borotválni szoktam
de próbáldki
melyik nem fáj anyira
a gyanta gondolom azért húzós:D
de borotva hab ilyen aloe verás az jó és utána bekenheted valamilyen hűsitő krémmel
hogy milyennnel azt ne kérdezd én nem használokXD
szió.én fiu vagyok de már mind1iket próbáltam.
Ha birod a fájdalmat akkor a gyanta a legjobb választás mert sokkal több ideig birja mint a többi és nem szúr utána,viszont magadnak elég sz*r csinálnod.A krém kb olyan mint a borotválás,mármint a hatás;kivéve hogy a krém után nem lehet pattanásos a bőröd és nem vághatod meg magad.remélem hogy segitettem
Motoros fűkasza :)
------------------
HUSTLE!
LOYALTY!
RESPECT!
Én is próbáltam epilátorral is, de az elég erősen tép. Majd kipróbáltam a Tweeze-t. Ezt addig használom, amíg nem fáj, majd a többi részen leborotválom. :)
20/L
ha 17 evesen eloszor-valaszd a funyirot.
WELCOME TO THE JUNGLE
Úgy érzem, újat fogok mondani. Léteik egy villanó fényes kezelés. Ezt lényegében a test bármely pontján megcsinálják neked. A lényege, hogy egy erős fényvillanással megperzselik a szőrhagymát és ezzel egy idő után elérik, hogy "kipusztuljon". Elkérik az árát elég rendesen, nagyjából 1 év alatt megoldja a problémádat. Borotválni szabad csak közben (de ezt úgy is elmondják) és egy életre szól.
A pontos menetét/technikáját nem tudom (lehet hülyeséget mondtam a szőrhagymával :D), de én is ezt használom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!